Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Dr.House88 #21177 üzenetére
Kapcsold le, és menj ki sétálni...
Viccet félre téve:
- Eddig működött?
- Mióta csinálja ezt? (Mi változott? Szét lett szedve? Ki lett takarítva? Meg lett mozgatva?)Első körben:
- VGA kivesz, visszarak.
- Kábel széthúz, visszadug (VGA és monitor oldalon egyaránt)!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #21177 üzenetére
Szia!
Ellenőrizd a VGA kábelt, és a tápcsatlakozót a kártyán. Milyen tápod van?
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #21180 üzenetére
Jézus.....akkor azt a tápot azonnal cseréld ki és megoldódik a gondod.
(Javaslom, hogy azt az ipari hulladékot jó messzire dobjad el, csak jót teszel vele a gépednek.)A Melyik tápegységet vegyem? topicban, pedig megmondják, hogy milyen tápot vegyél a konfigodhoz, ha leírod pontosan.
(#21182) geresics: Nézted, hogy mivel akarja meghajtani azt a VGA-t ??? Amíg azt nem cseréli ki, addig kár bármi mást próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz Dr.House88 #21180 üzenetére
Nézted a hozzászólásomat? Csak mert arra nem reagáltál...
(#21177) Dr.House88
"pörög a venti egy rövidet" - és utána mi történik? Megáll? HDD felpörög?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Sixty21
aktív tag
válasz Dr.House88 #21184 üzenetére
Azért egy akkora fogyasztású kártyának kell a táp rendesen. Gondolom eddig bírta a nagy étvágyú kártyát etetni. CTG vagy fsp széria.
Nekem lenne egy olyan kérdésem még, hogy lenne lehetőségem hibás alkatrészeimet elcserélni egy 4870 vagy egy 8800 gts-re. Melyik érné meg jobban? Jelenleg IGP-t használok és csak 15.-e fele tudnék venni valami kártyát az új játékokhoz. Szóval hibás alkatrészek itt porosodnak és a helyet foglalják. Ezért nekem nem fájna semmibe és addig tudnék valamivel azért játszadozni. Későbbiekben meg jó lenne tartalék kártyának. Melyik érné meg jobban és kb most mi lehet az áruk?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy hány Pirosom van!
-
Szlovi
senior tag
válasz Dr.House88 #21464 üzenetére
Visszavinni garanciáztatni
-
Szlovi
senior tag
válasz Dr.House88 #21466 üzenetére
Akkor ez rossz beruházás volt
Itt a PH!-n vannak srácok akik nagykereknél dolgoznak,talán Ők le tudják garanciáztatni.
Keresd Őt
-
agressiv
addikt
-
siwok1
tag
válasz Dr.House88 #21865 üzenetére
Kéne logolni egy hőfokot pl aidaval, és újraindulás után megnézni, hogy hány fok volt amikor kifagyott.
-
siwok1
tag
válasz Dr.House88 #21884 üzenetére
ÁÁÁ az sok 60 fokrol indul uh 100% on van! Mindenképp kell pasztázni...ÉS utána kiderül, hogy meghalt-e a gpu...
-
agressiv
addikt
válasz Dr.House88 #22310 üzenetére
Egyiken GDDR5-ös am van, a másikon GDDR3-as....
Hát még a borz.....
-
regener
veterán
válasz Dr.House88 #22312 üzenetére
Játék/alkalmazás függő, nincs konktrét % rá, viszont a GDDR5/DDR5 mindig jobb.
Bero:
Az hogy 5%-ot hoz a játékban lévő teljesítményhez még nem garantálja sajnos azt, hogy javítja az esetedben lévő kék pöttyöket. De inkább opróbáld meg mintsem kiderüljön hogy azvolt a gond.
Mellesleg milyen videókártyáról van szó és milyen a tép mellette?[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz Dr.House88 #22314 üzenetére
Ehh
A második fele Bero-nak szólt, azért van ott a neve, csak nem akartam új postot csinálni amíg szerkeszthettem az előzőt.Iletve aggressiv vagy valaki?
(Aki épp ráér )[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz Dr.House88 #22392 üzenetére
Ezt a kérdést itt tedd fel, ott tudnak Neked segíteni.
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23735 üzenetére
Én a helyedben egyiket sem venném meg. A táp nem hangzik acélosnak, az pedig egy régi villanyzabáló kártya.
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23735 üzenetére
Hááát én vennék egy normális 400-500W-os tápot(fsp...stb)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23739 üzenetére
Akkor még egyszer.
Olvass vissza. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23741 üzenetére
Ahogy látom, ez 10-15K körül megy. Attól függ, mi a cél.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23741 üzenetére
Mit szólsz egy 5770/6770-hez?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23746 üzenetére
Jóval frissebbek, mint a 3xxx, 4xxx széria. Milyen felbontásra lesz?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23748 üzenetére
Oda elég lesz egy 6770 is.
-
persil
nagyúr
válasz Dr.House88 #23746 üzenetére
Jóval újabbak, minden téren jobbak, a 3 ezres széria(de még a 4-es is) már borzasztó régi, elavult.
Az 5770 kb a 4870-nel van egy szinten, bár nálam még talán nőtt is kicsit a teljesítmény, amikor váltottam(a 6770 talán egy hangyafasznyit gyengébb), viszont tudnak dx11-et, halkabbak, kevesebbet fogyasztanak és ezért jóval kevésbé melegednek.
Ilyen x2 megoldásokat meg amúgy sem éri meg megvenni. Sokkal jobban jársz egy erősebb kártyával.(melegedés, teljesítmény, fogyasztás... minden téren)
Szrk.:
"Tápegység: ATX 550w Kék világítós ventivel."
Hát sikerül leírni a két leglényegtelenebb információt
De gyanítom, hogy valami pár ezer forintos csoda, szóval én a helyedben cserélném, mondjuk kb azonnal valami minőségire.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23821 üzenetére
Ki kéne próbálni többféle játékkal, ez nem demó/teljes verzió függő, és ebből még nem lehet semmit mondani a VGA-val kapcsolatban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23823 üzenetére
Ez leginkább drivergond lesz. Milyen van fent?
Csak nem sikerült lebeszélni egy régi X2-es kártyáról... -
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23823 üzenetére
eladó az új 7770-em...csak kipróbálva lett
Vennem kell egy új gépet,most nem kell vga -
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23827 üzenetére
toood mennyit zabál?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #23827 üzenetére
Ezt tedd fel helyette első lépésben, ha Win7-ed van.
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23830 üzenetére
valahol ott mozog,de lehet több i....Nah ezért vettem 7770-et... 90W körül megáll.
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23836 üzenetére
Nah látod...most már odajutsz,hogy lenne egy jó,új DX11-es karid ha összeszámolod és jóval kevesebb fogyasztással,mert tápot nem kellene cserélned.
Most egy normálisabb táp is 12-15k körül mozog.akkor már lassan futotta volna sztem[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23839 üzenetére
jah,amik szétvannak már hajtva és kezdenek a kondik száradni bennük....Én műszerész vagyok...tápból semmi pénzért nem vennék használtat magamnak.Az 500-as tápokat ilyen tuningőrültek adják el,akik kihajtották már a belét.
Akkor már egy új fsp 2-3k-val többért.[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
válasz Dr.House88 #23841 üzenetére
Hát elég nagy. 1 ilyen kártyának 200W a TDP-je. Kb 650-750W elég lenne szerintem.
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23843 üzenetére
dee elég lenne,ha 7770-et vettél volna...vagy elég lesz,de csak 1db 3870X2-re....
Így nem lehet méretezned,hogy alap terhelést nézel,mert ha kihajtod,ki is írtod a tápod...jó e3setben csak azt
Tudni illik amúgy is,hogy a tápokat nem szabad a nagy disszipáció miatt a végleten hajtani...tehát ha 2db X2-őt akarsz tolni,oda min. a 750W kell.
2X200W+proci kb 100W..az alapon+50W egyebek...[ Szerkesztve ]
-
Repsol600
addikt
válasz Dr.House88 #23845 üzenetére
Corsair
FSP
ChieftechEzekből választanék.
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23845 üzenetére
Repsol 600 által írtak mehetnek...Nemtomm a mostani corsairek milyen béllel vannak..(gondolom cwt ).....de mehet bármelyik...ezekkel nem fogsz nagyon mellényúlni.
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23847 üzenetére
1db X2-re elég lesz az 500W is...de kettőnek kell a 700W körüli táp
-
Repsol600
addikt
válasz Dr.House88 #23847 üzenetére
Corsair jóféle.
600-as nem biztos hogy 2-nek elég.Az hogy 4x megy nem sokat befolyásol fogyasztásban tuti nem esetleg teljesítményben
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Dr.House88 #23855 üzenetére
Én nemtoomm milyen módban megy a kályhád ,de ha nem hagysz a tápra felesleget,ne engem szidj aztááán ....Volt nálam tavaly egy corsair vx450...szó szerint kihullottak az alkatrészek a melegedéstől...Nah ennyit a határon való járatásról....Nem beszélve a venti üvölteni fog....
Nyugodtan vehetsz 750-est oda ...de olcsóbb ha veszel egy másik vga-t,amit ajánlottunk[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dr.House88 #24260 üzenetére
A GPU-Z nevű programmal nézd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs