Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
válasz Csupingo #62670 üzenetére
Sziasztok!
Adott a jelenlegi gépem a kérdés szempontjából talán csak ennyi lényeges:
FSP Raider 550W - ASROCK B150M PRO4 - Intel® Core™ i5-6600 - CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 2400MHz CL16 - Asus GTX750TI-OC-2GD5Jelenleg egy 21"-os Dell P1130 CRT monitorom van, amivel miden szempontból meg vagyok elégedve.
A következő a probléma: a jelenlegi videókártyám napokon belül lecserélném egy ASUS STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING-re, amivel csak az a gond, hogy nincs VGA kimenet. A fórumtársak javaslatára vettem egy ilyen aktív konvertert [link]. Most kipróbáltam a 750 Ti-vel, de sajnos csak 1280x1024-ben akar működni hibátlanul, az eddig használt 1600x1200-as felbontáson a fekete színben zöld foltok jelennek meg. [kép]
Kérdésem a következő: Lehet ezzel bármint csinálni, vagy sajnos számoljak vele, hogy az új VGA-val a jelenlegi monitor csak 1280x1024-ben fog menni. Az építő jellegű javaslatokat szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobil flották
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs