Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GODx
tag
Vettem egy GTX 1050et, és a képernyőm véletlenszerűen "pislog" [Kb. ugyanígy]. Azt hittem, hogy amiatt van hogy nem raktam újra a gépem miután kivettem a régi, AMD kártyám, de nem, teljesen szűz Windows mellett is folyamatosan ezt csinálja. Még a maradék driver telepítése közben elmentem a géptől, kikapcsolt a képernyő, majd mikor visszajöttem, abbahagyta, és két kört le is tudtam probléma nélkül játszani Overwatchban. Restart óta újrakezdte. Displayporttal vagyok csatlakozva a monitorhoz. Annyi biztos hogy ha huzamosabb ideig is lesz fekete a képernyő, akkor sem írja ki hogy alvó üzemmódba menne. Ötlet?
MSI B350M BAZOOKA, Ryzen 5700x, Sapphire RX6650XT, Glorious Model O, Audio Technica ATH-M40x --- CsakANyersAim
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest