Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz Kecso0017 #28029 üzenetére

    30 ezerért a 7770-eseknél jelen pillanatban nincs jobb választás szerintem, ha az ember újban gondolkodik. A 400 wattos fsp egyértelműen jobb, mint a 600-as lc power, de mivel újról van szó és töredéke a géped fogyasztása a 600 wattnak, így azzal is mennie kell.
    Ami miatt előfordulhat, hogy az lc power mégsem bírja el a konfigot, az az, hogy egy ágra van rákötve a proci és a vga is és a táp felhasznált 12 voltos ága max. 16-18 ampert bír. Mivel azt sem tudjuk milyen tápról van szó (pontos típus), nehéz tanácsot adni látatlanban.
    Ennek a dolognak úgy kellett volna kinéznie, hogy a boltban kipróbálták, nem működött. Ezután megpróbálták a videokártyát másik gépben, ez eddig jó. Utána kellett volna következnie, hogy megpróbálják a konfigot másik táppal életre kelteni, majd pedig ha még mindig nem jó, akkor másik lappal kipróbálni a videokártyát és a tápot is. Az újraindulás egyébként abból is fakadhat, hogy a proci hűtést rosszul tették fel, nem ez lenne az első eset, hogy a magas hőmérséklet miatt a biosban beállított értéket elérve lekapcsol a gép az elégtelenül felhelyezett hűtés miatt. Egy ilyen tdp-vel rendelkező processzort normálisan kell hűteni, mert pillanatok alatt fel-, illetve túlmelegszik.

    Száz szónak is egy a vége, jelen pillanatban annyit tudunk, hogy a videokártya az jó, de mivel az összes többi összetevő bármelyike lehet hibás, így hagyd a tanult kollégára a probléma megtalálását és megoldását.

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák