Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
repülős
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi navigációs problémára:
Adott egy Chevrolet Captiva autós navigáció. SD kártyáról történő rendszerfrissítés után a gép nem indul. Vagyis bekapcsoláskor 10-15 másodpercre megjelenik a Chevy logó,ezután kikacsol és újraindul a navi. A Wince felület nem elérhető, Activesync nem látja, SD-ről nem boot-tól , a beépített 4Gb flasht nem keresi. Olyan mind ha eltűnt volna Bootloader.
A gép felépítése:
Proci: AU1250 MIPS -es
A proci mellett található memória: S29GL256S10TFIO1 Memory / NOR Flash, EPROM, EEPROM
Az op rendszer: WinCe 5
Hogyan, milyen módszerrel lehetne elindítani a rendszert?
Válaszokat, ötleteket előre is köszönöm. -
-
Csirkeszárny
újonc
Sziasztok!
Garmin eTrex Touch 25 -re szerettem volna egy neten átküldött útvonalat rámásolni de sajnos nem sikerült.
Sikeresen letöltöttem, rámásoltam a memória kártyára de beimportáláskor a gép nem látja hogy lenne ott valami. Mit ronthattam el, vagy mi lehet a hiba. (Az útvonal egy ugyan ilyen készülékkel íródott)Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Egy Navon N670-es GPS került hozzám javításra, mert kitört az micro usb csatlakozója.
Javítás után az érintőpanel csak a bal oldalon kb. 1-2 cm szakaszon érzékel, illetve a jobb oldalon nyomkodva is a bal oldali részen érzi az érintést.
Szerintetek az érintője a hibás vagy csak újra kellene kalibrálni?[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Ez a navi megéri az árát [link] érvek/ ellenérvek ? Vagy ebben az árban van ettől jobb úgy max 35-40e-ig ?
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
Melyik a legjobb és legpontosabb térkép a következő országokhoz:
HUN
SRB
CRO
A
Köszönöm!"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
törölt tag
A használati útmutató szerint a BT DUN támogatott. Valós teszt később.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyáltalán nem. Pont azért van a pálya, hogy ne a vele párhuzamos utak legyenek terhelve. Ezekről többnyire ki is vagyok tiltva. Ha meg nem, akkor is annyit bukhatok a zergeb...a alsórendű utakon, hogy inkább megéri kivárni azt a fél/egy óra stau -t. A Google térkép forgalominfójával előrébb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
Van egy kínai 84h-3 GPS-em. Az a baj, hogy a navigációs program közben állandóan elveszti a GPS jelet, kb 5-10 percenként, mintha megszakadna a kapcsolat a gép és a GPS között. A fura az, hogy ha a gép rendszerében nézem a GPS infót, akkor ott rendben van minden, állandó a jel.
Mi lehet a baj? Több portot és port sebességet próbáltam, de semmi javulás.Köszi, Zoli
-
huliganboy
addikt
Sziasztok
Van egy GARMIN nüvi 2689 LMT a barátomnak. A kérdésem az lenne hogy ha nem regisztrálta be a készüléket 90napon belül akkor nem is frissíthető a térkép ingyenesen?
Köszönöm
-
Prime110
aktív tag
válasz huliganboy #6528 üzenetére
Szia,
Úgy tudom, hogy nem.
Ez bevett "szokás" lett egy ideje, ha kiesel a periódusból, nincs kedvezményes frissítés.
De érdemes lenne a Garmin Magyarországnál kérdeződközni ezügyben. -
Prime110
aktív tag
válasz huliganboy #6530 üzenetére
Sajnos máshoz nem tudsz itthon fordulni Garmin ügyben, egyedül ők állnak bármilyen kapcsolatban az anyavállalattal. Ezen a szinten megkerülhetetlenek...
Sok sikert azért,
Üdv, -
LámaZ
addikt
Forrás: http://mobilarena.hu/tema/igo_primo/hsz_12600-12600.html
Re: kb 5 percenként eldobta a GPS jelet„Sys.txt-be illeszd be az alábbi sorokat:
[utility]
calibratefix=1”A hsz. így folytatódik (szerintem ez eszközspecifikus cucc):
„Majd nyisd meg a Primo\utility mappában esc.nfrun nevű fájlt Total Commanderben F4-el. A felső sorát, amelyben SLEEP olvasható, az értékét csökkentsd 500-ra, így nézzen ki a teljes fájl tartalma (aztán ments):
SLEEP "500"
KEYPRESS "27"
QUIT”[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
pana0017
senior tag
Ipadhez szeretnék egy bluetoothos GPS vevőt. Tudnátok ajánlani? Mennyibe kerülne a legolcsóbb modell?
-
-
rdi
veterán
Sziasztok,
a problémám a következő.
Egy win CE 6.0 -ás kínai, csoda, autós fejegységben a Nav N Go igo 2010 -es verziója simán megy 2013 -as térképekkel, látja a műholdakat, bár nem túl sokat.
Most kipróbálnám rajta a MapFactor ingyenes verzióját, el is indul, be is tudom állítani, de nem látja a műholdakat több perc után sem. Se automatikus port és sebesség, se az IGO alatt működő beállításokkal.
Nincs látható oprendszerem, a MF kártyáról fut, ahogy az IGO is.
Mi lehet a probléma?Fej! Tor! Potroh!
-
spe88
senior tag
Hello!
Adott egy Android 4.4-es Honor 6 teló hetijegyes mobilnettel EU-ra. EB-re utaznék vele, idő nagyon szűkös lesz, ezért olyan szoftvert keresek, ami az alábbiakat tudja:
- létezik hozzá offline térkép
- a forgalmat mutatja
- mutatja legalább a fix traffikat (tudtommal csak a Waze full real-time)
- pontos a térkép
- pontos a tervezés
- nagyon nagy dugó esetén újratervez és levisz az útvonalról IDŐBEN
- minden tekintetben megbízhatóSokat kérek? Nem baj, ha nem ingyenes, csak működjön normálisan, nekem megéri a pénzt.
Amiket próbáltam:
Waze
előny: online infók jók
hátrány: a térkép nagyon alap, nincs offline, sokszor későn vinne le, nem stabil, eszi a netet meg az akkut, hogy már olvad a telóNokia Here
előny: valamivel stabilabb, van offline, pontos is
hátrány: nem mutatja a fix traffikat és a dugóelkerülést még nem próbáltam vele, illetve nem tudom mit szólna a teló, ha azt mondanám, hogy használja az offline térképet, de az infók jöhetnek onlineNavigon
előny: a Here térképét használja azt hiszem, de szemléletesebb, meg valamivel több traffit mutat, de közel sem mutatja az összes fixet
hátrány: nem tudom, hogy oldható meg vele az offline térképGoogleMap
hátrány: offline térkép nincs rá tudtommal, fix traffikat ez sem nagyon mutatjaTudom mindenki másra esküszik, de létezik, ami a felsoroltak közül mindegyiket tudja? Bármilyen megoldás érdekel, haxolos, fizetős akármi. Természetesen csak egy szoftvernévre vagyok kíváncsi többit megoldom valahogy. Ha bármi hülyeséget mondtam volna, javítsatok ki, nektek valószínűleg nagyobb a tapasztalatotok.
Köszi
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
spe88
senior tag
esetleg valami opció, hogy a GoogleMap vagy a Nokia Here mutassa a fix traffikat? Valami modul vagy bármi létezik? Ez nagyon fontos volna nekem.
Nem vagyok az a gyorshajtó típus, de az osztrák pályán rengeteg traffi van, természetesen a legtöbb helyen teljesen indokolatlanul, és ha már 110-20-szal megyek 100 helyett már kapom is a csekket, össze lehet gyűjteni egy magyar-német tripen az osztrákoknál egy 50-est minden erőlködés nélkül, úgy hogy közben gyakorlatilag teljesen biztonságas vezetsz, épphogy túllépve a korlátozást, mert nem állsz bele egyből a fékbe egy 100-as táblánál hanem hagyod kigurulni.
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest