Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
válasz PH-User #20450 üzenetére
Azért fura, mert minden nokiás ismerősömet megkérdeztem erről, és a szemem láttára írtak sms-t.Mindenkinek normálisan működött a dolog, 160 karakter ékezetekkel együtt.
Gond az á,é,ü,ű,ó,ö,ő,í betüknél van nálam.Egyedüli normális betű a rövid i, amit 1 karakternek vesz.A többit sokszorozza.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ricardo
titán
válasz Ace Ventura #20451 üzenetére
Ezek az sms-ek ékezettel is érkeznek meg? A jobbra dőlők nem számítanak, mert azt támogatja a háló
-
Ace Ventura
addikt
válasz Ricardo #20452 üzenetére
Igen, ezek ékezetesek.Úgy is jönnek meg.Nem értem ezt a jobbra dőlős mondatot.Tehát akkor nem számít, hogy a teló 3 sms-nek veszi?
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
mrlujoak
veterán
válasz Ace Ventura #20453 üzenetére
Sima karakterkódolás miatt van a dolog.
Keress rá a neten (unicode)Használj balra dőlő ékezetes husszú karaktereket, és megmarad a 160 karakter/sms.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Ace Ventura
addikt
válasz mrlujoak #20454 üzenetére
Találtam egy karaktertámogatás nevű opciót a telómban.Itt teljest, vagy korlátozottat válasszak ki?
Ez a szivatás csak nokia telóknál van így?És mi a helyzet a ö, ü karakterekkel?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
A karakterkódolást korlátozottra vettem, így megvan a 160 karakter ékezetekkel együtt is.Kérdés valóban így küldi e el a telefon, vagy ezt is 3-4 sms-ben.
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
gtipower
csendes tag
Sziasztok!
Nokia N86-al lenne egy kis problémám!
A telefon egyik napról a másikra ezt produkálta! A belső 8gb-os memórián vannak gondok.
-Nem látja a felmásolt zenéket hiába frissítem, 1 db mp3-at se talál!
-A fotókat szintén nem látja.
-A fájlkezelőben nem látszódik a könyvtárszerkezet, csak a telepítő exe fájlok (amik eddig nem voltak)
+A telepített programok aminek az ikonjai vannak kint hibátlanul futnak pl: Garmin, Flashlight, Ovi Maps, stb..
+De ha usb-vel összekötöm akkor én mindent látok, minden meg van.
+Ha új fotót csinálok azt már látja!
+Ha új mp3at-másolok azt mát nem látja.Előre is köszi a segítséget!
-
PH-User
addikt
Sziasztok!
Far Manager 2.5 működik valakinek rendesen Windows 7 alatt?
Flash témákat szerettem volna rakni barátnőm telefonjára, de a Far már a csatlakoztatásnál elszáll... Esetleg valami megoldás?''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Van nálam egy 6300i. Két sim kártyás és nem találom benne a wifit.
Hamisítvány lehet? Egy csomó kínai írásjeles matrica van rajta.Mert akkor a csávónak aki adta annyi lesz.
Hogyan lehetne ezen nyelvet cserélni? Hol kéne lennie a wifinek? -
Pc Laca
tag
Sziasztok!
Mi a különbség Iphone 3G- 3GS között
-
törölt tag
egy kérdés. ha egy telefont letiltanak, akkor egy szolgáltatóhoz sem tud kapcsolodni? az normális, hogy még csak nem is talál egyet sem?
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Iphone 2G-re,hogy tudok gépről felrakni felrakni képet háttérnek?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
addikt
válasz Pc Laca #20485 üzenetére
Azért ne vegyél mindent készpénznek, előfordulnak néha tárgyi tévedések is az oldalon, de azért nem rossz, ha hirtelen kell összehasonlítani valamilyen készülékeket.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
elithun
őstag
Üdv!
Épp most készülök venni egy telefont külföldön, de jelenleg egy dolog tart vissza: nem tudom mit takar a termék áránál lévő "topup". Valaki esetleg meg tudná mondani?
Íme a "topup" a természetes élőhelyén: link
A válaszokat előre is köszönöm.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
mexel
veterán
Nem ismer valaki valakit aki tud függetleníteni nagyon régi Sagem MyV55 telefont? Ezeket a Vodánál lehetett megvenni vodás menüvel, kb 5 éve. Egy ideig most használnom kellene egyet, de más kártyával.
-
Kobe
veterán
üdv
tudtok pesten valami olyan gsm-shopot, ahol újszerű használt telefonokat jó áron számítanak be?
szeretném elpasszolni a samsung wavem (tmobilos de független szoftver van rajta és még több, mint másfél év garancia) és kis ráfordítással egy galaxy s be ruházni, a legegyszerűbb az volna ha mindkettőt 1 helyen emg tudnám ejteni[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
SE K800-on az 1-es gombot hosszan megnyomtam és megkérdezte, hogy akarom e a hangpostámat beállítani, én megadtam egy ismerősöm számát azóta ha hív hangpostaként jelzi. Lehet ezt valahogyan törölni? A teljes visszaállítás funkció megoldaná a problémámat?
[ Szerkesztve ]
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
hebling
tag
válasz Sátán44 #20499 üzenetére
Telefon könyben a barátod számát felulírta valószínüleg a hangpostára!Írd átt a hangposta számot a megfelelőre!Alaphelyzetbne az 1-es gombhoz csak és kizárólag hangposta párosítható!De a hangposta számát viszont te adod meg!Így kerülhetett bele a barátod száma mint hangposta!
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- Autodesk - Revit
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.