Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Compc #128997 üzenetére

    Nyilván a Windows 10-et is lehet offline módban használni ahogyan a többi Windowst, ez a "semmit nem lehet net nélkül csinálni rajta" merő túlzás, helytelen állítás.
    Nem világos mit nem lehet olyan jól testre szabni, amikor a gépházban is számtalan beállítási lehetőség van, valamint ott a registry + Pro kiadástól a csoportházirend, sőt akár még W7 szerű kinézet is kreálható rá, stb.
    Nem tesz fel a telepítésnél 50 programot, ez is túlzás. Attól, hogy vannak egyes beépített Win32 és UWP alkalmazások a rendszerben, az egy dolog, nem kötelező azokat használni, lehet telepíteni helyette 3rd party programokat, azt beállítani alapértelmezettként, stb. Aztán az hogy egyes alkalmazások, azok folyamatai futnak a háttérben, megint nem ügy, de ha valakit annyira zavar, akkor 1 kattintással letiltható a gépházban, + registry és csoporházirend is, stb. + Akár az eltávolításuk is megoldható, ez sem újdonság. + Ha nem kell pl. a OneDrive, akkor az is letiltható, kikapcsolható, eltávolítható.
    Nem, nincsen tele reklámmal, a felhasználói élményt érintő értesítések, javaslatok pedig 1 kattintással letilthatók a gépházban, + registry és csoportházirend szinten is. Meg ha ez a felugró ablak az UAC akar lenni, akkor az normális és amúgy szintén kikapcsolható (nem javasolt), meg történetesen az a korábbi Windowsoknál, illetve W7-nél is van.
    + A W10 legalább egy modern, folyamatosan fejlesztett és aktívan támogatott OS, ami a muzeális, 10+ éves és EOL W7-ről ugye már nem feltétlen mondható el, meg a mostani telepítési probléma is jól szemlélteti.

    :B :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák