Új hozzászólás Aktív témák

  • Compc

    csendes tag

    válasz Marci112233 #128990 üzenetére

    A 10-el az a baj, hogy nagyon internet centrikus, már szinte semmit nem lehet net nélkül csinálni rajta, mert mindenért a netet keresi..
    Nem tudom olyan jól testre szabni mint a 7-et
    3 ezenkívül már a telepítésnél feltesz 50 olyan programot ami a hátérbe fut, és egyiket sem használtam soha,,, ez munkagép lenne nem levelezek, nem facebook-ozom, semmi interneten lévő dolgot nem használok, .. 3 perc alatt letöltöm amire szükségem van a munkámhoz, és többet már szinte egész nap nem kell a net!
    4 Tele van reklámmal, felugró ablakkal mindent felajánl amit nagyon utálok! Ha kikapcsolom akkor meg keresi, vagy nem csinál semmit kéri a visszakapcsolást
    nem használok Drive-t, Meet-et, felhőt, nem email-ozom... vagyis semmi ilyesmit,, gyakorlatilag nem is kéne internet, mert már letöltött táblázatokban keresek, és összehasonlításokat végzek, a nap végén meg összecsomagolom, és elküldöm, ennyi, ezért csak egy gyors gép kéne minden háttér program nélkül.. mert amit én használok azt fel sem kell telepíteni... Egy ilyen gépre lenne szükségem mert a felsoroltakra, van 3 másik is!
    Csak az Edge-t használom, miota kiadták a win 7-hez is rögtön visszatettem a 7-est, mert a 10-es már szinte a bolondok házába tett! A 10-nél rosszabb Windows-t még még nem láttam, pedig, a Windows 3.1-el kezdtem.. aztán a Millennium, volt utána ami még jól ment.. a legjobb az Xp volt!
    Ja és ezenkívül soha nem játszottam egy percet sem, semmilyen gépen, fölösleges időtöltésnek tartom, általában találok hasznosabb elfoglaltságot, szorakozást... ezért mindig csak az alaplapi videót használtam.

    [ Szerkesztve ]

    Ha érdekel valami... kérdezz!!!

Új hozzászólás Aktív témák