Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Hello!

    Olyan embereket keresek, akik az általános- és középiskolás informatikaoktatás terén járatosak, tehát emlékeznek rá, esetleg még részt vesznek benne vagy akár a saját gyermekükből kifolyólag vannak képben ezzel. Milyen tankönyveket/munkafüzeteket használtatok, ha használtatok, jók voltak-e, milyen programozási környezetben dolgoztatok, ha dolgoztatok és ahhoz milyen könyvet használtatok, ha használtatok?!

    Szeretnék egy kicsit lelkes amatőrként (érettségiztem belőle jó régen, telepítettem már Windowst, kaptam szét laptopot/gépet és össze is tudtam rakni, megy a Word/Excel/PowerPoint stb.) átfutni az egész anyagon, ilyen idős fejjel és viszonylag tapasztaltan, mert hiába vagyok képben sok mindennel, programozást velem nem nagyon tanítottak (szigorúan max. középiskolás szintre gondolok) ill. biztos van, ami kimaradt.

    Milyen nyomtatott formában megjelent kiadványokat javasoltok ehhez? Antikvárium webshopban nézelődtem, de fene se tudja, hogy melyik a jó meg ugye van sok régi elavult könyv is. Köszönöm! :R

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák