Új hozzászólás Aktív témák

  • vbbb

    őstag

    válasz vbbb #107013 üzenetére

    A "teszt" kozben ugyan azt csinalja mint a szamitogepben.Ventillatort megporgeti verszegenyen es leall. Ezutan semmi, csak ha aramtalanitom az eszkozt (kabel kihuz) majd eljatsza a fentieket ujbol.

    Ket napja jatek kozben lekapcsolt a gep es azota ilyen. BIOS reset utan mukodni latszott (XMP profilon voltam, picit tulhajtva a CPUt)de reggel megint nem indult el. Most mar egyaltalan nem indul el a szamitogep, csak az alap alkatreszek vannak beszerelve.
    Ma EVGA Supportnak irtam - arrol is hogyan teszteltem - rogton irtak,hogy nyitnak egy jegyet kuldhetem vissza.

    Viszont most picit tanacstalan vagyok, vissza kuldom megkapjak, kivizsgaljak majd kapom az ujat Munchenbol egyszer, addig gep nelkul. (Esetleg veszek egy olcso tapegyseget amit utana eladok,megtartok stb) Vagy visszakuldom, utalok PayPalon penzt a masikra amit hamarabb megkapok, ok megkapjak az enyemet majd visszautaljak PayPalra amit kuldtem. Na persze meg nem tudom nekem kell-e allni a postat vagy nem.
    Ezalatt nezegettem kalkulatorokat mekkora tapra is lenne szuksegem, egy 650-750W-os teljesitmenyut javasoltak tobbnyire.A regi tapom 650W-os, lehet ez volt a problemaja?Szoval lehet inkabb vennem kene nagyobbat es amit kapok azt eladni. Azt azert megjegyzem, hogy a kalkulatorral sosem kaptam 500Wnal nagyobb erteket kulonbozo tulhajtasokat megadva stb. es erre bekinalja ezt. :) Nem konnyu...

    Koszi a valaszokat!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák