Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz SunyaMacs #107342 üzenetére
Végignéztem végül, hogy milyen hibaüzenetet ír és rá kellett jönnöm, hogy miután újrahúztam a romot és próbáltam visszatenni a gappsot, a leírásban az x86 van belinkelve... Mindegy ez felment végül, a play elkezdett működni, már csak a gmailt kell megfejteni, leszedtem az alkalmazást, majd mikor használnám azt írja, hogy adjak meg legalább egy mailcímet, persze meg van adva, hiszen nem is tudtam volna leszedni az appot, de ugyanarra azt írja, hogy már hozzá van adva. Tovább nem enged, mert azt mondja legalább egyet adjak hozzá...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
macssessz
tag
válasz quailstorm #107343 üzenetére
A GA-8I865GME alaplap 775-ös Core 2 Duo 3GHz-es proccal van. A 865G + ICH5 Chipset miatt és az integrált videkari miatt félek, hogy nem megy rajta a W7. A videkari levesz a 2GB rendszermemóból.
Van egy nVidia Mx 400 64 MB AGP videkarim, ez jó lehet ? Böngészésre levelezésre használja csak a gépet. A 865G + ICH5 Chipset még mindig jelenthet problémát. Van erre W7 diver? Gyári támogatást nem találtam.
A linuxot én sem tudtam megtanulni, nem hogy a 73 éves anyám.
Igen SSD-n van a rendszer. Kár, hogy nem lehet 2GB-nál több ramot tenni bele.
Az utolsó munkahelyén használt XP-t Chrome-val, azt tanulta, szokta meg.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz #65675776 #107348 üzenetére
SSD van? Bár akkor a Chrome is repülne...
Nálam a HDD miatt is pokoli lassú az FF meg úgy magától is. i5-3470-en 4GB RAM-mal már nagyjából használható, de még mindig bőven elmarad. Annál gyengébb itthoni gépeken meg nem nagyon érdemes megnyitni se. Pedig AMD is van itthon, igaz Athlon 64 x2.(#107352) macssessz: nincs VGA driver, macskát simogatni jó az a kártya, másra nem nagyon.
Valamelyik a kettőből nagyjából megy Win7-tel, csak 32-bitessel és ez DX7 játékokat jelent. MX400 semmit érdemelegeset nem tud segíteni amúgy se.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #107353 üzenetére
HDD-n van. És 2 GiB RAM.
-
törölt tag
válasz quailstorm #107356 üzenetére
A Chrome kb az elindítása pillanatában agyigveri a RAM-ot, és akkor még csak meg sem nyitottam egy oldalt sem.
-
macssessz
tag
válasz quailstorm #107353 üzenetére
Igen 32 bites W7-et próbálnám. Egyenlőre kocog még az XP, de készülök a W7-re, gyűjtöm a hozzá valókat.
Nem tudtam onnan leszedni a drájvereket de meg fogom keresni őket, köszi.
Anyám nem játszik. Max. pasziánsz. -
quailstorm
nagyúr
válasz #65675776 #107357 üzenetére
Akkor ott valamivel teli van a RAM. Édesanyám napi szinten használ 2GB RAM mellett Chrome-ot, és 10 tabig semmi gond, a CPU jobban érződik (Athlon 64 3000+).
W7 x64 és Chrome x64.
Vírusirtó nincs, csak AdBlock, de tekintve a felhasználást, ez elég is. Meg frissítve van rendszeresen a Windows.(#107358) macssessz: Majd felrakom estefelé ha el nem felejtem ami nekem működött.
Játékot azért írtam, mert az MX400 semmi mást nem tud, csak játékot gyorsítani meg kompozitálni (nem akad az ablakok húzogatása meg a görgetés). Ebből titeket a kompozitálás érdekel, de a játékkal lehet tesztelni, hogy tényleg helyesen megy-e a driver.
MX400-tól még videolejátszást se lehet várni...[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Sziasztok, hogyan lehetne egy régebbi játékot futtatni egy laptopon, melyben nincs DVD meghajtó, de a játék feltelepítése után az indításhoz a gép folyton CD-t kér, nélküle egyáltalán nem indul. Vmi ötlet? Köszi.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
junior11
veterán
válasz varmi2 #107361 üzenetére
Ha a játékot bemásolom a gépbe s onnan telepítem, az sikerül, viszont ISO nincs, csak sok apró fájl. Telepítés után mikor már indítanám a játékot, akkor kéri a CD-t. A CD megvan, rámásoltam a játékot egy pendrive-ra. Daemon tools és hasonló segítene (bocs nem nagyon vagyok képben ilyen téren)?
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
varmi2
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
válasz junior11 #107360 üzenetére
Amennyiben másolásvédelmi célú a CD kérése, nem fog segíteni az ISO. Akkor no-CD crack kell.
ISO készítése bármilyen író programmal. Én gBurnert használok, de az nem ingyenes, 30 napos trialja azért van.
Virtuális lemezmeghajtó meg a Virtual CloneDrive, a DaemonTools nevű kémprogramot felejtsd el. -
Xarina
aktív tag
Inkább való egy autós fórumba a kérdésem, de hirtelen nem találtam olyat, így megkérdezem itt. November óta nem használtam a kocsimat, most be akartam indítani, de meg se nyekkent, az akku annyira lemerült, hogy még a gyújtásjelző sem villant fel. Ilyenkor elég, ha csak simán feltöltöm vagy rajta hagyhatom a töltőt pl. 24 órára?
-
Xarina
aktív tag
válasz philoxenia #107367 üzenetére
Eddig jó volt, hogy most milyen azt nem tudom. 3 éves, vigyázva volt rá, jónak kellene még lennie. Viszont kint állt a kocsi egész évben, nyilván a nagy hideg nem tett jót neki télen. Én meg nem voltam otthon, hogy néha beindítsam.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kapott az iskola Panasonic KX-HDV230NE telefont nagyjából be is állította a szerelő de van egy két dolog ami nem működik.Sajnos a kiszállásért már pénzt kérnek a fenntartótól "ilyen egy magyar közbeszerzés" szeretném letölteni a használati utasítást,hogy az iskola titkár legalább a kezelő gombok funkcióit tudja.De sehol nem találok esetleg valaki tud olyan linket ahonnan ennek a telefon típusnak a használati útmutatóját lelehet tölteni? Nem baj a rendszergazdai verzió,mert az is kellene -
Xarina
aktív tag
válasz philoxenia #107369 üzenetére
Úgy értettem, hogy nem mentem vele semerre. Igazad van, a néhány perces beindítás vagy a néhány km-re való út csak még jobban meríti, mert ennyi idő alatt nem tud annyit töltődni az akku, mint amennyi az indításhoz kell.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket az angol horvát is több mint a 0 támogatás.Amúgy felhívtam a panasonic terméktámogatását elhajtottak,avval címszóval,hogy náluk az van,hogy nem ők hanem akitől utúljára vettük annak kell adni támogatást .Akkor próbáltam legnagyobb magyar partnerüknél,na üket nem is minősítem.Így nagyobb és gyorsabb támogatást kapok egy fóromon -
inf3rno
nagyúr
válasz quailstorm #107359 üzenetére
Én heti szinten használok Firefox-ot 2GB RAM mellett egy tableten olyan 2-400 tab szokott nyitva lenni egyszerre. Csak az indításnál kell várni sokat, egyébként egész okosan unload-olja őket, nem is tudom, hogy van e fent erre plugin, vagy alapból ilyen.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
törölt tag
Üdv!
Hogyan tudnék usb-n a legegyszerűbb bevinni composit vga vagy hdmi jelet win 10 alatt?
Van egy easy cap nevű cuccom de az nem megy win10-el.Melyik topic foglalkozik ilyen dolgokkal? (muholdas upc humax hd beltérit kötnék laptopra megjelenitőnek)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
makoss
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Office 365 levelezésben hogyan kell beállítani azt, hogy amit kapok üzenetet azt aut küldje át egy másik megadott mailcímre miután megnéztem?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
ph4ntom
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a gépemre felraktam egy új proci ventit és azóta a gép nem ad képet.. 2 memóriát vettem ki a gépből azokat vissza is raktam. Valakinek van erre bármi ötlete ? ( Privátba is írhat ha van ötlete )
Ui: ram , videokártyát kivettem kifujtam vissza raktam semmi. Bios elemet is kivettem majd 1 perc múlva vissza és utána se történt semmi. Minden világít , ventik pörögnek de ennyi .. -
fasirTTT
őstag
Sziasztok
Pc-re lehet használni egyszerre PS4 és XBOX OnE gamepadot?
Pl Fifához haver ps karral én meg xbox karral tolnám -
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Egy régebbi gépbe kerülne egy gtx 1050Ti, viszont a monitoron csak vga port van. tudnátok ajánlani HDMI->VGA aktív átalakítót?
-Wake up Neo!
-
quailstorm
nagyúr
válasz philoxenia #107387 üzenetére
Vannak a HDMI portból táplálkozó aktív adapterek 5k körül, de a színek is odalesznek, meg ad egy kis input lagot a képnek, szóval semmi értelme (legalábbis játékra, konferenciaszobába projektorhoz van értelme).
Használtan 15k alatt már ki lehet fogni normálisabb HDMI-s monitort. De neki igazából elég egy DVI-os is passzív átalakítóval, azt meg még egy 2007-es belépő modell is tudja.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz quailstorm #107388 üzenetére
Meg a régit is eladhatja....
-
hundai
aktív tag
válasz philoxenia #107389 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat, vagy egy új monitor, vagy egy használt kártya lesz akkor.
-Wake up Neo!
-
enginev3.0
félisten
2HDD-m van raid 0-ban
HDD Red és PurpleA Purple 100%-on dolgozik, addig a Red csak 30-40%-on, és így vissza van fogva a sebesség
Lehet ez ellen tenni valamit?
3TB mindkettő
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
makoss
veterán
Üdv!
Tud valaki olyan DLNA progit windows 10-re ami lejátsza a 4K videókat?
A Serviio sajnos nem jó erre[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Nem tudom, jó helyre írok-e vagy sem, de végül is elektronikai cuccról érdeklődnék.Kamera rendszerről lenne szó.
Van egy TechSon TC-DVR558UN/4 típusú rögzítünk amire 4 darab TechSon TC-Pro 5420W típusú kamera van kötve.
Azt kérdezném, hogy milyen kamerát kezel még a rögzítő, ami sokkal jobb képet adna vissza mint a jelenlegi.Kültéren, egy mezőgazdasági épületet figyel a rendszer, de szeretnénk egy picit jobb képminőséget elérni.Tudom Google a barátom, de én nem találtam semmi érdemlegeset, vagy csak szimplán elkerültem.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz Marci112233 #107395 üzenetére
Itt segítenek neked:
[link]Én szereltem pár ilyen kamerát, de ebben a formátumban nem fogsz sokkal jobb képet kapni ha jól emlékszem.
-
Marci112233
addikt
válasz #81556480 #107396 üzenetére
Köszönöm a választ!
Tenni fogok oda kérdést ,de nem ezt mert tovább keresve rájöttem, nincs már értelme fejleszteni, hanem inkább újat venni sajnos.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
törölt tag
válasz Marci112233 #107397 üzenetére
Nem a korával van a baj, közelre jó még az, ha kicsi a költségvetés. De komolyabb helyre már ip kamera kéne
-
Marci112233
addikt
válasz #81556480 #107398 üzenetére
Tudnál ajánlani is valamit 100k-ig bezárólag? 4 kamerás kéne mindenképp, na meg jó lenne ha HDD-re mentene a DVR mert így ugye visszanézhető mit vett fel több napra visszamenőleg is.
-
törölt tag
válasz Marci112233 #107399 üzenetére
Én tavaly dolgoztam ilyenekkel, de ebből a fajta analóg cuccból ( azt hiszem a kamera pont ilyen volt mint a tiéd, a dvr-t nem tudom) telepítettünk akkor 4 kamerát 100ért. Szóval ennyiért kb ez a kategória marad. Az ország melyik részén vagy? kollégám profi ebben, ha tényleg kell tudok tőle tanácsot kérni, én csak a "technikai" ember voltam, kábeleztem, fúrtam másztam...
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok