Új hozzászólás Aktív témák

  • #75501312

    törölt tag

    válasz wrongduke #13507 üzenetére

    Igen, rájöttem közben. :D
    Meg végignéztem a listámat 4 kliensben is és megvan a Styx is, de azt még nem kezdtem el, a Shadow of Mordor valahol féltávon van, a Metro-t meg éppen befejeztem.
    Hitman-re ránézek még.
    Amin nagyon meglepődtem az a Batman széria, azt láttam több YT listában is.
    AC-ból megvan pár alkotás, de nem nagyon vettem még rá magam, hogy elkezdjem, videókon nagyon szívesen nézem de még valamiért nem álltam neki egyiknek sem.

    (#13508) ollie
    YT-on láttam pacifista videót a DXHR-re. GOTY verziót nem láttam csak Director's Cut-ot.
    Ha a fő ellenfeleket meg kell ölni, azzal nincsen bajom (nem vagyok 1000% pacifista), ami jobban zavar az ha értelmetlen lövöldözésbe torkollik a sztori vagy a minibossok. Inkább a lopakodás izgalmas meg az, hogy ki kell taktikázni, hogy honnan támadsz és milyen eszközöket tudsz használni ahhoz, hogy ezt véghez vidd vagy elkerüld a figyelmet.

    Remélem ez a pár játék most majd kitart egy darabig . :D Megvettem tegnap a Splinter Cell Conviction-t és Blacklist-et is.

    Illetve még egy kérdés: nem nagyon rajongok a VH-s játékokért, de volt egyszer egy, ami talán Olaszországban játszódott ha jól emlékszem. Az tuti, hogy voltak benne takaros kis romos olasz épületek és citrus fák. Nem tudom már melyik játék volt az, de ott is nagyrészt lopakodni kellett, igaz volt lövölde része is.
    Ez tetszett a Metro Exodusban is meg a Sniper Elite 3-ban is (azt hiszem a 4 is ilyen, de az még pihen a Steam könyvtárban), hogy erdős vidéken kellett haladni.
    Van ehhez hasonló, ami környezetben hangulatos és nem minden akció belső térben zajlik?

    De lehet már itt érkeztünk el az AC szériához és körbe is jártuk a témát? :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák