Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 5 Pro teszt
- EAFC 25
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- EA Origin
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Sűrített levegő: Nincs hajtógáz, és nem oxigén van benne. hanem egy spec. gáz (kapásból most nem vágom micsoda). Tudniillik a gázok megfelelően nagy nyomáson cseppfolyósíthatók (búvárpalack, PB-gáz). Mikor kinyitod a szelepet, a palackban csökken a nyomás, így a gáz egy része elpárolog és távozik a csövön, ezzel lehet lefújni a port. Ha nem függőlegesen használod a palackot, akkor fog folyékony állapotban kijönni belőle a gáz. És ugyebár fizikából tudjuk, hogy a párolgás hűt, ergo ezért lehet fagyasztani vele.
Bocs hogy beleokoskodtam, csak erre jártam...
Szerk:elgépelés
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Valószínűleg elég általános kérdéssel fordulnék felétek:
Szeretnék ismerkedni kicsit a fotózással, amolyan "még hobbifotósnak sem nevezhető" szinten - azaz szeretnék jó felbontású, szép képeket csinálni, főleg természetjárás közben. Ebből következően egyrészt persze a hangsúly a természetes fényes kültéri fotókon lenne, másrészt pedig nem igazán szeretnék egy kisebb vagyont rákölteni a dologra.
Első kérdés, hogy melyik topicba érdemes továbbmennem (DSLR vagy kompakt? őszintén szólva szubjektíven inkább a DSLR-t választanám, de csak mert jobban tetszik a kialakítása ) és hogy mindezt kb. mennyi pénzzel érdemes elkezdeni? Összeget direkt nem írok, de az biztos hogy így elsőre a százezres kategóriának a közelébe se nagyon akarok menni - használt cucc is szóba jöhet.
Köszi!
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
Sziasztok!
Szűrőből milyet érdemes venni, ami nem heroinárban van, de nem is trágya minőség?
Holya 3db-os szettet néztem (UV, CPL, ND8 + tartó, sima nem a HD változat) 12 körül, az jó lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Az a baj az ilyen mozgó talajról fotózással, hogy ha stabil az állvány akkor átveszi a mozgást, ha meg nem stabil... nos akkor még rosszabb (nem tudom érthető-e mire gondolok)
Erre van kitalálva a giroszkóp, nem tudom létezik-e egyáltalán más/egyszerűbb megoldás
Esetleg DIY steadicam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest