Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Vakegérke #24667 üzenetére
Ha az aroma a lényeg, akkor fokhagyma nyomón told át, aztán utána csak annyi hőt adj neki, hogy épphogy megpuhuljon. Az ilyen csomósodós dolgoknál, mint a rántás, besamel, stb, jobb először külön megcsinálni, aztán ha már csomómentes, csak akkor beletenni a darabos dolgokat. A b változat, hogy átpasszírozod valami szűrőn.
A wokosnál az lenne a lényeg, hogy az olaj átvegye a fokhagyma és a gyömbér ízét. Gyakorlatilag mindegyik recept azt írja, hogy utána ezeket ki kell venni. Egyébként ha elég apróra vágtam, akkor én is benne szoktam hagyni, nehéz megégetni őket.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések