Új hozzászólás Aktív témák

  • fps8

    senior tag

    válasz customer114 #22482 üzenetére

    Nem lehet mindenki mindig toppot... Van, hogy pik-pakk megy a megoldás, van, hogy egyáltalán nem. Újra elismétlem, amit a korábbi két üzenetben számtalanszor igyekeztem hangsúlyozni: nem az adott kérdésre keresem a választ, hanem arra: ha valami épp nem megy, és segítség kéne mondjuk azonnal, vagy perceken belül, amiért hajlandó lennék fizetni is, akkor van-e hely, ahová fordulhatnék!

    Szóval nem a photoshop a lényeg.
    Más téma, hogy még érthetőbb legyen. Abszurd ötlet, de csak a példa kedvéért:
    Beteg a lovam, és hétvége van (amúgy nincs lovam :D). Orvos nincs telefonközelben, és mondjuk interneten olvasgatni sincs időm mindenféle lovas fórumokon, mert szegény pára már az utolsókat rúgja.
    DE! tudok egy olyan online felület létezéséről, ahol 4 perc alatt találok segítséget, mert 4-5-100 állatorvos várja azt, hogy valaki percdíjért társalogjon vele... felmegyek, felveszem vele a kapcsolatot, ő megmondja, hogy (mittomén) öntsek sós vizet a szájába, és akkor jobban lesz....
    Megköszönöm, leteszem, rohanok, csinálom amit javasolt... az alkalmazás levonja a pénzt a kártyámról, a lovam meg vidáman ugrándozhat a kiszáradt füves rétemen tovább, remélhetőleg még sok-sok boldog évig!

    Na, akkor a kérdés: Most már összeállt a kép? :U

    [ Szerkesztve ]

    "War... war never changes"

Új hozzászólás Aktív témák