Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derivel
tag
válasz MrDerekas #53306 üzenetére
AHCI módban van, a billentyűzeten és egeren kívül csak egy nyomtató volt rajta, de már azt is levettem róla. Kábeleket megmozgattam, alaplapi drivereket pont ma frissítettem, az Intel Rapid Storage-ben az energiatakarékos módot kikapcsoltam. Van egy HDD az SSD mellett (egy új WD Blue), ami már az első nap óta kicsit hangosnak tűnik, de haverom szerint ez még elfogadható egy merevlemeztől. Megnéztem HDSentinellel, nem írt ki hibát. De a biztonság kedvéért lecsatlakoztattam a HDD-t a gépről, de a boot így sem lett gyorsabb.
Amúgy a HDSentinel a HDD-nél és az SSD-nél is azt írta, hogy energiatakarékos mód aktív (a Rapid Storage kikapcsolása után is). Ez mire vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- ASUS PRIME X570-P
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest