Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz imotrepus #76280 üzenetére
Ha a PC speaker az USB-ről kapja a tápot akkor nem csoda a zaj. Az egy zajgyűjtő és a hangcsip simán kitolja eléggé erős értelmes jel hiányában. Szívtam ilyennel és az önálló tápellátással rendelkező cucc orvosolja a problémát. Amíg az elektronika meg nem öregszik.
De a környezeti elektromos zajok is durván be tudnak játszani. Vidéken pl. a szomszéd öreg kocsija/traktorja, villanypásztor, flex, vízmelegítő, házibarkács antenna és erősítő.
[ Szerkesztve ]
-
failed
tag
válasz imotrepus #76296 üzenetére
köszi a tippeket, hátul minden rendben. rápróbálok majd azokra amiket írtál
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz imotrepus #76426 üzenetére
Hát még talán találtam egy megoldást,volt a gépben egy ventilátor aminek 4700fordulat helyett csak 2000rpm a sebessége lehet felszerelem azt igaz annak csak úgy olvastam 35 a légnyomása míg a másiknak ami 4700fordulatot pörög meg 73
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nagyúr
válasz imotrepus #76644 üzenetére
q9550 és társai nem fognak benne menni sajna
Legjobb, mi problémamnetes az egy C2D E6700 (conroe) lenne bele.
4 magosból csak az 1066FSB-s régiségeket eszi meg.Az E8400-at azért belepróbálnám, mert tényleg bagóért mennek.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz imotrepus #76646 üzenetére
Jogos.
Amiket én használok s775-ből, ezek életképesek bőven még: G41+Xeon X3330+2*2 GB DDR3-1333, X38/P35+Xeon X3360+4*2 GB DDR3-1600.
Mindegyikben min. 120 GB-os SATA SSD.
X38/P35-ben vidáman mehet az OC is akár (megfelelő táp, ház, hűtés megléte esetén).VGA-ból megteszi bármelyik 512MB/1GB-os épkézláb példány, pl. GeForce 9600GT/9800GT, ATI Radeon HD 4850/4870/6850,ezek jellemzően 10k alatt vannak most is és használhatóak, akár W10 alatt is. (512 MB-os 9600GT-vel játszottam W10 alatt SC2-vel, 1680*1050-en low/medium beállításokkal ).
#76647fakarcsi: igen, pláne ha nincs kedved molyolni a beszerzéssel meg az összeállítással.
[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz imotrepus #76815 üzenetére
Üdv !
Az általad végrehajtott lépések/tesztek és az utolsó előtti mondat alapján, azaz: "Az eladó állítása szerint nála hiba nélkül üzemelt dedikált VGA-val!" sanszosan dög a vett 3770-es IGP-je...
-
nagyúr
válasz imotrepus #76817 üzenetére
Akár éveket is elmehet a félig halott IGP-vel (BIOS-ban tiltva), de ki tudja, nincs jósgömböm.
Ha neked elég az IGP teljesítménye, az +2 ok rögtön az üzlet visszacsinálására.Szóval, én visszaboltolnám a dolgot, kivéve ha poénosan olcsó volt és van a gépbe beleraknivaló dVGA-d.
-
Starchm
őstag
válasz imotrepus #77273 üzenetére
Tapot elinditod kulon es megnezed megvannak e a feszek. Ha igen akk vmi 12voltos izzot radugsz teszteled kicsit, ha azzal is megy akkor lehet peobalni kevesbe ertekes pcbe.
Gpu mwg mehet kevesbe ertekes lapba ha akarod, de elotte erdemes megnezni h fizikailag jol van-e, nincs e shortolva mondjuk a 12v a 0hoz stb.
-
Starchm
őstag
válasz imotrepus #77283 üzenetére
egy évek óta kielégítően működő konfigba belerakni.
Van meg kerdes?
Egyebkent erosebb termeszetesen mint az igp, de foloslegesen fogyasztana pluszba ha ugyanazt csinalna mint a mostani. Illetve (de ez nem biztos) sztem mar driver sincs win10re hozza, vagyis regebbi lehet de mar nem frissulnek talan.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz imotrepus #77441 üzenetére
Semmi mást nem csináltam, ami erre hatással lehetne. kihúztam a Sata kábeleket és visszadugtam kis pucolás után. Kihúztam a videókártya két tápkábelét, megpucoltam, visszadugtam. Kihúztam az alaplapi "soktűs" kábelt és azt is megpucolás után visszadugtam. Előlapi kivezetéseket nem piszkáltam, Biosban nem matattam (ha magától állítódott el Biosban, akkor szerintem máshol is lehetne érzékelni a hibát). Az alaplapi csavarok nem tudom hogyan befolyásolhatnák a hangkártya működését, de azokhoz sem nyúltam.
Márk: Köszi, akkor eszerint az sem látja, az Aida sem érzékeli...Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
válasz imotrepus #77592 üzenetére
Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez lap hiba.
Ha pl ugyanolyan öregek a kábelel mint a lap (vagy a gagyibb kinai, pl sata) simán okozhat gondot.
De ilyen öreg lapoknál csatikon, tűkön némi eloxáció is lehet.
Szóval én mindent lehúznék ami nem kell csak egy hdd, egér bill se kell (hdd is másik új kábellel) és rápróbálnék, de hdd nélkül is megtenném. Ha minden nélkül is ez a helyzet akkor 99% lap a ludas.
Nekem volt pár asrock lapon. Már azokból az időkből amikor az asus gagyi márkája volt. Én szeretem őket.Amd - Radeon - Ryzen
-
AtHoS
nagyúr
válasz imotrepus #77841 üzenetére
Hát ezt emiatt kértem tőlük:
"Telefonos "távirányítással" beolvastattam milyen eszközök vannak a hang lejátszóeszközöknél, de az LG monitor TV nem volt köztük"
Tálca -> óra melletti hangszóróikonon jobbklikk, majd itt Lejátszás részen
3 elem volt, amiből kettőnél Nincs csatlakoztatva volt olvasható és persze a harmadik 3,5 Jack volt az alapértelmezett. Emiatt gondoltam, hogy lehet nem megy ki HDMI-n alapból hang?
Bár még lehet, hogy frissebb Intel driverrel helyre rakhatóread-only mode on the forum
-
jeni
félisten
válasz imotrepus #78648 üzenetére
túl jó szívű az UserX
korábban írtam neki,hogy ha halogatva van a dolog akkor annál kevésbé reklamálható.
főleg ha nincs erről megbízási igazolás.
én el se hoztam volna addig a gépet míg vissza nem állítják az eredeti állapotot.
ha a szerviz ért is hozzá akkor ránézésre vagy tanúk előtt megcsinálja vagy el is dönti,hogy alkalmas erre a fejlesztésre a gép vagy sem?
főleg ha a proci ott lett megvéve (2600x?)olykor én is parázok ha AMD-t kell összerakni,mert az a sok tű a proci alján kicsit ijesztő is lehet szereléskor.
meg is nézzem többször ,hogy jól is tettem bele.
Intelnél biztosabb vagyok.
bárkivel megtörténhet az elcsúszás,nem is az a baj,csak hát két alaplapot elcseszni az más sok főleg egy időben!az Asus B350M lapon ez a BIOS van rajta?
Ryzen 5 2600X(3.6GHz,6C,L3:16M,95W,B2) ALL 3904 GOu.i.:
amúgy ha kamerával tudják bizonygatni,hogy hibásan adtad le elsőre ,akkor úgy jártál,de ha ezt nem tudják igazolni AKKOR NYERT ÜGYED VAN! (boccsi a nagy betűkért)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest