Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    Sziasztok,
    nem biztos, hogy 100%-ig ide való a kérdés, de végül is azért alaplappal függ össze... Ha van rá jobb topik, legyetek szívesek odairányítani, köszi.

    Szóval beruháztam egy fasza új Asus PRIME B360-PLUS alaplapra, de sajnos voltam olyan balga, hogy vásárlás előtt nem tanulmányoztam az alaplap konkrét felépítését, csak pusztán annak alapján rendeltem, hogy akartam egy modern lapot, amibe beletehető egy modern proci, és így majd remélhetőleg jelentős teljesítménynövekedést érek el a régi konfigomhoz képest. Nos, a teljesítménynövekedés meg is lett, csak az ért némileg váratlanul, hogy ezen a lapon már nincs egyetlen IDE-csatlakozó sem... Miközben nekem meg van 2 db IDE-csatlakozós DVD-íróm is, amelyeket azért nem dobnék ki, ha nem muszáj.
    Nincs mit tenni, szétnéztem a neten, és ilyen lehetőségeket találtam a probléma megoldására (a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva):
    [link] - ebből nyilván 2 db-ra lenne szükségem
    [link] - ebből is 2 db kellene
    [link] - ez talán a "legelegánsabb" megoldás, de ebből a szükséges 1 db is jóval drágább az előző megoldásoknál...

    Kérdésem az lenne, hogy veszíthetek-e bármit, ha a legolcsóbb átalakítóból veszek 2 db-ot? Esetleg tudtok-e bármilyen szempontból jobb megoldást arra, hogy a 2 db IDE-csatolós meghajtót csatlakoztassam az IDE-slot nélküli alaplapra?

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák