Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz aero. #14129 üzenetére

    Nekem már az alap koncepció nem tetszik hogy nincs előtted rendes műszerfal. Nincs android auto, csak havidíjas live traffic navigáció. Ezek mellé mindent csak középről érsz el. Ez alapvetően már egy számomra elfogadhatatlan koncepció. A rohadt kesztyű tartót is a táccs sz@rról kell kinyitni, mint valami rossz vicc.

    Engem apróbb dolgok is őrületbe tudnak kergetni egy kocsin, ezt kipróbálni is csak félve merném.

    Ehhez hozzá jön a csapnivaló fényezés minőség. Ami mivel hobbi szinten autó kozmetikázok megint kivinne az észből, nem egy Tesla fényezést néztem át.

    Mind ezekre rájön a beltér minősége ami szódával épp elviselhető kategória. Most nem részletezem, nem akarok megint regényt írni.

    Kocsiból és ételből nagyon magasak az elvárásaim. Nem kell hogy drága legyen, de nagyon jó minőségű. Ugyanakkor ruházkodás a legkevésbé sem érdekel, van 10-10 fehér és fekete 100% pamut pólóm bármi márka nélkül, és az esetek 95%-ban az van rajtam. Minden embernek más az igénye, elvárása. Valaki a legolcsóbb fülessel is szeret zenét hallgatni, másvalaki szerint millió alatt nincs értelmes mély-láda.

    Semmi gondom vele ha valakinek tetszenek a Tesla megoldásai, pláne hogy a legtöbb EU gyártó minősége is csökkent az elmúlt 5 évben... De nálam nagyon nem üti meg azt a szintet amit kéne. Akár mit akarnék csinálni, minden úgy van kialakítva hogy a használhatóság rovására menjen. Kesztyűtartótól a sebesség kijelzéséig. Minden nehezebben kezelhető ami egy NO GO zóna nálam.

Új hozzászólás Aktív témák