Új hozzászólás Aktív témák

  • at11

    tag

    válasz koxx #26491 üzenetére

    Azért az újabb kocsikat nem szokták házilag tapasztalat nélkül szétborítani, nagyon is indokolt egy autóvillamosságis közreműködése. Sokan nem is merik levenni a műanyag elemeket, mert hogy jajj, zörögni fog. (Közben már sokszor levették, riasztó, egyéb telepítés miatt.)

    Persze van, aki mindenhez ért, - biztos a fogát is maga tömi és húzza ha kell- , de nem mindenki kapott ilyen feketeöves kiképzést, ha az árammal valaki nincs barátságban, azaz nem tudja mi a rövidzárlat, hová kell egy lengőbizti, multiméter és próbalámpa kezelése, akkor inkább vigye szervizbe a kocsit, mielőtt jobb esetben vehet új akksit, rosszabb esteben új kocsit.

    Viszont erre van kitalálva a szivargyújtós csatlakozó, vagy a szivargyújtó csatlakozós akku autós kamerához ilyen is meg olyan is. Beszerelheted házilag, full amatőr szinten, és mégsem lesz veszélyes, parkoló mód is van.

    Persze drága, de valamit valamiért. (És igen, van, aki magának kezd összelegózni ilyet, riasztó akksi, mélykisülés védelem és kész is, és akkor "ingyen van" a régi riasztó akksiból meg töredékébe kerül, ami igaz is, de akkor megint ott vagyunk, hogy szakértelem kell hozzá és gyakorlat, meg nem lesz az igazi.)

Új hozzászólás Aktív témák