Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Rég jártam erre, akkor jól áttúrtam a topicot, illetve kérdeztem is, és egy Philips Lattego 5330/10 -re esett a választás, amit azóta is nagy megelégedéssel használok. A szüleimnél viszont bekrepált ma egy régi Saeco, többször is volt már javítva, kicsit elegük van belőle, felújított darab volt, hiba volt eleve megvenni.

    Persze egyből hívtak, hogy mit vegyenek, jó e ez a Philips, illetve az utóda. Az a helyzet, hogy van vele egy apró gondom, az pedig a vízfogyasztás. Nem is a töltögetéssel van baj, vagy a mennyiséggel, hanem hogy baromi hamar megtelik a csepptálca, és ez elég kényelmetlen tud lenni. Ha valaki kicsit nem figyel oda, akkor könnyen előáll a zsonglőrködős helyzet a mosogató felé, miközben szinte garantált a magunkra és/vagy a konyha kávés vízzel történő eláztatása :) Én e miatt ennek tudatában ma már talán mást választanék, de persze nem annyira jelentős a dolog, csak ha már úgyis új vásárlás lesz, akkor ezt is figyelembe venném/vennék.

    Ezt leszámítva szívesen mondanám nekik, hogy vegyenek valamelyik lattego modellt (így elsőre a 4300-ast néztem ki), kérdés hogy az újaknál is fenáll e ez a probléma. Ha esetleg valakinek van ezzel tapasztalata, akkor szívesen venném ha leírná.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák