Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
www.gulacsigalery.hu
dobj neki egy emailt tanácsért, ő elég sok nagyon drága nagyon komoly rendszert rakott már össze. azért ezen a szinten talán a fórumos tapasztalatok némileg korlátozottabbak1000 EUR környékén Clarion DX-H2, vagy Pioneer P99RS, ha újonnan nézzük. De asszem itt mások majd okosabbak lesznek. Azt tudom, hogy akitől az erősítőmet vettem, az most egy nagyon brutál rendszerre készül (Genesis DA széria első szetthez, Dual Mono hátra, mindez Focal Utopia alá) és a P99-re esett a választása (egy régi brutálisan jó Alpinet cserélt le rá).
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
Wackond
tag
"fiók" az beépítőkeret, és bármelyik beszerelőműhelyben találsz ilyet. A Corsa hál'isten nem egy ritka vas, szal valszeg nem lesz 30eFt egy keret.
Fejegységtől mik az elvárások? Mi az, ami mindenképp, mi az, ami jó lenne, de hanyagolható, és mi az, ami kurvára lényegtelen?
Ha van rá pénzed, akkor biztos találunk Neked megoldást.Orbano: az összegtől ne ijedj meg, ennyiért pl. van egy jó erősítőm eladó (F#1), és akkor még semmi mást nem vettél
-
s4tch
veterán
Amikor én gyerek voltam, még kanyarban sem volt ennyi kutya. Én összeszedem, amit az enyém mocskol. És épp tegnap vittem vissza a második szomszédnak a kutyaszart, amit a kutyája immár huszadszor a kertembe rakott.
Navi mindenképp kell? Zenében mit szeretnél elérni? Fontos a hangminőség, vagy csak zörögjön?
Keretet ebayről és itthonról is tudsz venni.
-
Wackond
tag
Szhelyen van M. Markt. NEM MEGYÜNK ILYEN BOLTOKBA!
persze szükség törvényt bont, szal ott kérdezd meg a keretet!Na lényeg, holnap utánajárok, hogy mi az okosság.
Ahogy nézem, inkább a praktikum a lényeg, mint sem a hangminőség, ez valamelyest javít a helyzeten. Kizárhatjuk a drága SQ-ra is alkalmas cuccokat. -
s4tch
veterán
-
G.Zs.
senior tag
-
::Trunks::
senior tag
válasz jilian #14588 üzenetére
100ezerből megtudsz venni használtan mindent!
Egy jó kopmponens szettet,erősítőt,ládát,és talán még hangszigetelésre is futja...
Milyen átmérőjű tápkábeled van?::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz jilian #56378 üzenetére
Szia!
Az LCD-t biztosan lehet cserélni, illetve a kép alapján az LCD nem törött hanem csak az érintőpanel.
Az érintőt is lehet külön cserélni és úgy még olcsóbb is lehet, csak az érintő eltávolítása az LCD-ről elég macerás dolog (könnyen sérülhet az LCD is).Én mindenképp az alkatrész cserét javasolnám, először is anyagi szempontból, másodszor ha másik nem gyári fejet/navit építesz be akkor elképzelhető, hogy bizonyos funkciók nem fognak működni.
-
-
dmad
aktív tag
válasz jilian #76137 üzenetére
Sajnos annyi a lehetőség, hogy szerintem mindenképpen csak próbával tudod tutira megoldani..
Nálam van egy ami UpdateList (az újabb, nagyjából 2006 utáni ) rádiókhoz való, de ha jól emlékszem olyanhoz amiben van kijelző.Sajnos messze vagyunk egymástól, így a próba nem megoldható..Élj úgy, hogy.......
-
Micsurin
nagyúr
válasz jilian #77526 üzenetére
Ez szimpla torz kis egy képes tolató kamera lesz.
Nem találom elsőre de ha nem min egy 6/8 mag + min 6gb ram akkor enged el.Android fejegységesben kérdez körbe.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dmad
aktív tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz jilian #77528 üzenetére
Ha androidos a cél kérdezz körbe ott de nem igen kaptam én se anno választ.
Én maradtam egy 2din + carplay kijelző mellett.Ha a kamera a kérdés arra nem tudok okosat.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok