Új hozzászólás Aktív témák

  • SoulReaver

    veterán

    válasz fojtviki #76172 üzenetére

    Nem az a bajom, hogy segíteni próbálsz. Hanem az, hogy van egy ember akinek voltak vele negatív tapasztalatai, és egyből "szar" szaki lesz belőle. Neked voltak vele negatív tapasztalataid? Ismered? Akkor ne ítélkezz...

    Tudom, hogy be kell járatódnia a hifinek, ezt mondta egyébként a szakember is. Még nem járunk ott, biztos újra kell majd állítani és biztos vagyok benne, hogy abban is segíteni fog. Miért ne tenné. Eddig voltam nála 3x, mind 3x tudott nekem segíteni, választani. A zenei ízlésemhez faragni a dolgokat.

    Az egy nap alatt megcsinálja dolgot a beszerelésre és egy alap beállításra írtam. Nyilván nem lesz egyből tökéletes. Most hideg is van, másképp szólnak a gyáriak is. Nem kell egyből lehurrogni senkit sem.

    A google értékelésekben is vannak jó és rossz vélemények. De sokszor olyanok a rossz vélemények, hogy "cigi szag van nála", "Nem vette fel a telefont", "Flegma".
    Ezekre én nem alapozok. Majd megcsinálja, és ha valami hiba lesz benne, (Bár még mindig nem tudom mi..) akkor majd reklamálok, mert jogom van hozzá.

    Egy pár ajtószigetelésen és ajtó hangszóró cserén + kábelezésen nem tudom mit lehetne elrontani, úgy hogy neki ez a munkája és már régóta működik. Ha annyira gané lenne, már rég felfalta volna ez a gaz Magyarország...

    Részemről itt befejeztem.

    Köszi az eddigi segítségeket...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák