Új hozzászólás Aktív témák

  • meri

    aktív tag

    válasz Mukucs #71404 üzenetére

    A fejegység kimenete jó, hiszen kapsz jelet. Ha lenne rajta front RCA is, azon ugyanez a jel "jönne ki". Tehát ha jól értem, akkor:
    - azokkal a beállításokkal, amiket írtam, mindig csak az 1/2 kimenetre kötött hsz szól, de szól, sztereóban.
    - ha a 3/4-es bemenetekrere kötöd a fejet, akkor szólal csak meg a 3/4-es kimenetre kötött hsz. (érdekes lenne megnézni, hogy ilyenkor az INPUT MODE 4CH állásban van-e, és ha átkapcsolsz 2CH-ba, akkor elhallgat-e).

    Ezek alapján - az általam vázolt felállást követve - még próbáld meg "kattintgatni" az "input mode" kapcsolót ide-oda (2CH-4CH), lehet, hogy kontakthibás, vagy hibás. 4CH módban - feltéve, hogy az 1/2 inputokra kötöd a fejet - csak az 1/2-nek, 2CH állásban a 3/4-nek IS szólnia kell.

    Ha ez nem jön össze, akkor - mivel nincs még egy pár RCA kimeneted - egy RCA elosztó kell, amivel az 1/2-ről át tudod kötni a jelet a 3/4-re. Azt nem tudom, hogy ebből sztereó, vagy Y (közösített) lenne jó, ezt ki kéne próbálni, vagy hátha valaki itt tudja, melyik a jobb (amiért kérdezem: az Y összeköti az L/R-t monóba, és ez csak a szubnál jó, ellenben ha a 3-ba a bal, 4-be a jobb megy, akkor 2 külön jelet erősít a 3-as és a 4-es csatorna, amik aztán hídba vannak kötve - szerintem ez nem gond).

    uff

Új hozzászólás Aktív témák