Új hozzászólás Aktív témák

  • mandras81

    senior tag

    válasz Akos1994 #54968 üzenetére

    Köszi mindenkinek a hozzászólásodat!

    simi811118: cserélgettem a fázisokat, úgy néz ki, hogy az a tuti, amikor az első szett összes hangszórója egy fázisban van. Egy Mac Maximus 2.16-ról van szó, a magasakat 4kHz-ről engedem 6dB-vel, míg a kick teteje 3.15kHZ/ 12dB, ez úgy érzem, hogy a legjobb beállítás. Így csak menet közben lenne szükség a szubra (Phase Ali 12), mert kellemes a kick tartomány is.

    PiciPeti: azért emelne ki bizonyos frekitartományban, mert elfogy az áram? Hogy tudnám ezt kizárni?

    G.ZS.: kipróbálom ez a 12dB-s vágást, még sosem "mertem" ennyivel a szubot. :)) Apropó: ti hogyan állapítjátok meg, hogy fázisban van-e a szub? Eddig valahogy olyan egyértelmű volt, de most nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, hiába fordítgatom...

    Akos1994: az is megfordult a fejemben, hogy esetleg ez így normális, és a metálnak kell akkora mély többlet, hogy ugyanazzal a beállítással az elekronikus utána teljesen torzul szól. Kíváncsi lennék, vajon csak nekünk kettőnknek van ehhez hasonló tapasztalata?

    kacsa7: a következő szettem egy Carpower Preset 1 lesz terveim szerint, de egyelőre úgy érzem, hogy a Mac-nek teljesen jó a kick tartománya, így egyelőre máshol keresem a problémát.

    Az a gond, hogy én tényleg csak zenét szeretnék hallgatni, és nem hifizni (= tekergetés, állítgatás), de annyi beállítás és változtatási lehetőség van, hogy úgy érzem sok idő lesz, amíg eljön az a nap, hogy beülök az autóba, és semmihez nem nyúlok... Ugyanakkor biztos vagyok benne hogy el fog jönni ez az idő, ugyanis kurvára unom már a folyamatos változtatggatást! :D

Új hozzászólás Aktív témák