Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsa7

    őstag

    válasz Daywalker #48916 üzenetére

    Jelen pillanatban ami össze lett rakva, az valószínűleg egy nagy mellépacsálás mentes, a leírtak alapján korrekt motyó. Azt, hogy épp milyen RCA segít neki, hogy jobb legyen, úgyis csak akkor derül ki, ha már bevan lőve a rendszer. Viszont amit vesz, azzal nagy gondjai valószínűleg nem lesznek.
    A test kábelről hasonló véleményen vagyok. Nem gondolom, hogy SQ rendszereknél, mert hogy ez sem hangnyomásra épül, nagyot profitál a direkt test kábelből. Ott kezdődik, hogy nálam továbbra is a rezetett-alu Renegade fos fut a pozitívnak, és nyugodtan meghallgathatja bárki a rendszert. Ha hiányolja a dinamikát, ott helyben átvezetékelem :DDD
    Az összeírtakból lehet az RCA-n tudna spórolni pár ezret (mert 5-6eFt alatti RCA-kkal azért jelentős különbségek vannak), illetve ha a negatívnak nem húz direkt kábelt. Ártani viszont ezzel sem árt, persze azt nem árt ellenőrizni, elfér-e.
    Ellenben örömmel látom, hogy néha van olyan ember, aki idejön, kérdez, elfogadja, esetleg kicsit szűri a kapott infókat és az alapján dönt. A többség inkább úgy jön ide, hogy megerősítést akar, mert ő már valamit kitalált a fejében. Mondhatsz neki bármit, nem érdekli, mi meg csak tépjük a szánkat.
    Ebben az esetben legalább a tapasztaltabb infókat összegyűjtve összerakott egy papíron korrektnek tűnő rendszert.
    A végeredmény úgyis mindig az egyéntől függ, neki mi tetszik és mi nem. Ezt előre úgysem lehet megmondani, csak ha már működik élesben a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák