Új hozzászólás Aktív témák

  • Coyot

    őstag

    Jóreggelt :)

    Régen írtam már ide, azóta sem sikerült még a terveket megvalóístani hifi terén. Sajnos nem sikerült az áhított bt92sd beszerzése még nyugati szomszédainknál is elkapkodták előlem.

    De lényeg a lényeg lett egy JVC R90BT fej lett helyette. Nagyon megörültem hogy 2 hátsó usb kivezetés van, csak az kerülte el a figyelmemet ha használnék bluetooth-t akkor az már csak 1 usb maradt hátra, mert a vevő elfoglal egyet. :(( Most nem tudom hogy ez normális vagy Kenwood is így csinálja de nekem elég nagy csalódás volt hogy igazából csak 1 darab USB-m van.
    Az alap terv az volt hogy 1 et kivezetek a kartámaszba telefontöltés+ipod kombóra, egy pedig marad kesztyűtartóba pendrive-nak vagy valami fix adattárnak.

    Mostanra meglett a zajszigetelő anyag is a következő 1-2 hétben fel fog kerülni az ajtókra, de egyben szeretném cserélni a hangszórókkal is. Audio System MX165 öt néztem ami VW be egyből kocc nélkül szerelhető, természetesen már nem kapható. Ajánlottak helyette Gladen szettet a gondom az vele hogy VW-s szett 40k az előző 23k helyett.

    Szemezgetek mélyládával is majd később ha rámszakadna az OTP :)
    Ezt találtam: [link] marhára tetszik is, ugye nem vesz el a csomagtartóból helyet. Viszont nem tudom hogy 15Literes zárt láda 10" subbal mennyire lesz jó?

    tl;dr:
    - BT90SD-n USB kivezetést foglal a BT vevő
    - Audio system mx165 helyett mit ajánlatok ami árban is hasonlít
    - 15 literes zárt sub láda 10" hangszóróval - csak nekem tűnik nagyon kicsinek a láda?

    Má' nem

Új hozzászólás Aktív témák