Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Akos1994

    aktív tag

    válasz muci07 #44762 üzenetére

    muci07:Koax helyett sokkal jobban jársz egy komponens szettel, úgy legalább lesz valamennyi tere is a zenének és nem a lábadnak fog zenélni a magas is, meg úgy általánosságban sokkal jobb minőségűek a komponensek.
    A hátsó szett felesleges mert szintén csak beleszól negatívan az összképbe. A gyári hátsót is van ki kell iktatni vagy le faderezni ha nem akarsz hozzányúlni. Sokkal jobb első szettet kapsz ennyiért ha nem 4-re csak kettőre kell költeni. Arra figyelj, hogyha nem tervezel erősítőt egyelőre akkor nézz minél nagyobb érzékenységűt, mert különben a fej csatornánkénti 10 wattja nem fogja tudni normálisan meghajtani őket és csak rosszabb lesz mint a gyári. De azért erősen ajánlott egy régebbi 2 vagy 4 csatis jó hangú erősítő. Hirtelen ennyit jutott eszembe.

    Más: tényleg ennyi különbség van bituzott ajtó és nem bituzott között? :F Mert azért írtátok akinek már van,hogy tényleg jobb lett meg a mély egy kicsit kontrolláltabb,részletesebb stb..., de azért itt a videón eléggé mellbevágó a különbség.. :Y vagy csak a különböző ajtóméret teszi?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák