Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz kavics325i #32387 üzenetére

    Ahhha... fákk.
    Először azért is akartam ugyanolyan mélyközepet vagy szettet (külön nem nagyon találtam ilyen mélyközepet) hogy szinkronban dolgozzanak a kicsikék, plusz egy méter vezetékben nem hiszem hogy számít.
    Aztán most filóztam hogy a gyári első (akár a csipogóval megtoldva) menjen hátra, vagy leginkább afelé hajlok hogy b**ni rá, csak mély oszt csókolom.
    Persze hogy a valóságban mennyire szépen működnek együtt... hát azt max próba után tudnám megmondani :( [A gyári első mély hasonlót produkálhat mint most a koax ECX saccperkábé. Korábban azért került az ECX hátra, mert elől úgyis az elsőt hallom, de ismerősök -vagy ha én ülök éppen hátul- is teljesebb hangképet halljanak; a mélyet főként a DSK szolgáltatja, az ECX meg hátra a többit.]

    Szerintetek inkább hagyjam a 'csába, vagy a linkelt mélyközepet rakjak be, valamivel kellemesebb lesz az alja, max nem sokkal?

    Nem akarok 'sokat', csak hogy a menet és motorzaj kevésbé nyomja el a mély részt, gondolom 4 mélyközéppel közelebb lennék ehhez. Álló helyzetben fúdejó, menetben azért a hangra is rá kell(ene) kicsit jobban emelni ehhez. (Csak a -ligthos- loudness van csak bekapcsolva, hogy kicsit testesebb legyen a mély, és a hangerőhöz fordítottan arányosan igazodjon, eq nincs rátolva.)
    Sajnálom a régebbiből a kis Alpine ládikót, meglepően korrektül szólt, de zárt térben nem tudott érvényesülni, máshova meg nem tudom rakni ahol ne lenne útba.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák