Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Nem tudja valaki véletlen, hogy melyik az a szer, ami olyan illatot csinál az autóba, mint ha új lenne? Az autókereskedők is szeretik talán használni.
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Én arra volnék kíváncsi, hogy lehet-e az elő mosásnál keverni az autósamponos oldatot, szálló rozsda eltávolító vegyszerrel? Egy videóban láttam hogy így csinálták, szóval mennyire alkalmazható a gyakorlatban, mi a véleményetek?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Alu felni-hez tudnátok javasolni olyan védő bevonatot képző szert, amivel meg lehet akadályozni, hogy részben megvédje a felületet, hogy ne üljön rá ki olyan csúnyán a fékpor és mindenféle szennyeződés? Régebben rábukkantam ilyen kimondottan felnihez való vegyszerhez is, de átsiklottam felette és már nem emlékszem mi volt a neve, illetve milyen lehetőségek vannak erre? Olyan is megfelelő volna akár ami 2:1-ben, tehát tisztít és véd.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
A kerék gumiápolót mennyire célszerű használni az ajtóknál lévő gumicsíkokhoz, amire az ajtók záródnak? Télen mikor fagyok vannak és nyitni kell segíthet rajta valamit?
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz grizlisandor #45646 üzenetére
Én is ilyesmivel szoktam szilikon olaj, vagy glicerin (a kettő talán ugyan az), de gondoltam kipróbálnám a gumiápolót ami esetleg jó lehet. Talán valaki csinálta már és jó erre is...?
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Ettől [link] olcsóbb és hasonló méretű törölközőt, tudnátok nekem javasolni?
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz jozsi252 #45760 üzenetére
Ha csak nem a radiátor fűtési hálózatra csatlakozol rá, akkor nem szabadna 50-60 C fok felett lennie a használati meleg víznek! Alap esetben 45-55 C közé szokták beállítani.
Én ennyire hidegben nem igazán mosok otthon autót, de van egy olyan trükk is, hogy járatod a fűtést mosás alatt, így a karosszéria is átvesz némi hőt, nálam bevált módszer. Persze + 1 l üzemanyag fogyasztással kb számolni kell.Normális vízlágyító 100-150 eFt- tól indul, ami biztosan ér valamit és jó autómosáshoz is, de annál számolni kell karbantartási és üzemeltetési költségekkel is: regeneráló só utántöltés, gyanta töltet csere, szerelvények, stb...
Ha jól sejtem inkább ilyesmire gondolsz: [link], vagy ilyenre [link] . Ha tényleg tudja azt amit leírnak, tökéletes lehet erre a célra is. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Fék nyergeket szeretném lefesteni, vagy lefújni arany színűre. Mit tanácsolnátok erre a célra ami jól mutatna és szép magas fényt ad neki?
Illetve valamilyen lakkréteget is rá lehet még erre vinni?
Laikus vagyok a témában. Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest