Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Sziasztok

    Tudom hogy nem igazán ebbe a topicba való a kérdésem, de a többi autós topic haldoklik egy kicsit. Ezért beírom ide a gondomat.

    Van egy 2000.12. havi Ford Mondeó. 2.0 benzines 14x Lóerős, Ghia felszereltség. Nem a gyári xenon izzó van benne, mert pár évvel ezelőtt az egyik lehalt, és így mind a kettő ki lett cserélve. De ha jól emlékszem akkor olyan lett belerakva, ami alapból is benne volt.

    A gond az lenne hogy a tompított világítást én nagyon gyengének érzem. :( Konkrétan volt hétvégén egy utam késő este, igaz eső is esett, de a szemem majd kifolyt úgy néztem az utat. A fényszóróval nincsen semmi gond tökéletesen világít, de a tompított az egyszerűen borzalmas.

    Tudnátok esetleg segíteni hogy milyet vegyek hozzá ami jó, milyen erősségűek vannak, esetleg próbáljam megkeresni annak a dobozát ami bele lett rakva? ( nem valószínű hogy meglesz ) . Vagy mégis mitévő legyek hogy a tompított jobb legyen, mert ez így nem igazán jó. Eddig is volt vele gondom, de a mostani út végleg betette a kaput, így kénytelen leszek venni valami normálisabbat.

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák