Új hozzászólás Aktív témák

  • Autoglym

    tag

    válasz szepsy #5871 üzenetére

    Na akkor mégegyszer :D :

    1. Levereted a kosz nagyját. Mondhatnám, hogy használj előmosót, de az csak ipari, tömény kiszerelésben van és ha rosszul higítod, még kárt is okozhatsz.
    2. Samponozás kétvödrös technikával. (ez nagyon fontos, ha kímélni akarod a kocsid)
    3. Gyurmázás. Erősen ajánlott opció, de majd esetleg legközelebb, hogy ne költsd el a teljes fizetésed elsőre. (ettől egyébként minden bemutatón lemennek hídba!)
    4. Polír. Első körben csináld meg a Super Resin Polish-al. Ez ha erősebben csinálod távolít el karcot is, de minimális a csiszolóhatása, viszont vannak benne karcfeltöltő adalékok és wax. Ez az egyik legkedveltebb termék. Ha az egész autót totálisan karctalanítani szeretnéd, inkább a gépi polírt ajánlom, de csak olyan helyen csináltasd, ahol legalább 1-2 napig tart a művelet, mert 5 óra alatt nem lehet tökéletes munkát végezni. Mondjuk ha fél éves és VW polo, akkor határeset.
    5. Védelem a fénynek. Jó az aqua wax, csak annál arra kell figyelni, hogy ne adagold túl, mert akkor kicsit nehezebb felfényesíteni. (az ideális mennyiséghez képest nehezebb csak, nem a gagyi szerekhez képest)

    Türelmem végtelen ha autóápolásról van szó. Nagy fába vágtam a fejszém, mert a magyar kézimosók 90%-ban sem értenek hozzá jobban mint te (vagy tojnak a minőségre) :(( és több kárt okoznak, mint egy gépi mosó... Sajnos a felhasználóknak, meg fogalma sincs, hogy mit kell nézni, ha jó mosóba szeretnének járni.

    [ Szerkesztve ]

    Professzionális autóápolási termékek - www.autoglym.hu

Új hozzászólás Aktív témák