Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    válasz tibbike01 #49914 üzenetére

    Microfiber Madness Incredimitt
    Ez az eredeti, ezt másolják v próbálják másolni mások amióta megjelent 2013-ban. Ami nem jelenti azt, hogy más nem lehet jó, csak ez az eredeti. Német gyártás, más anyagok, keverék stb, más minőség.

    Microfiber Madness Delimitt, kifejezetten érzékeny fényezéshez, ez elég friss tőlük, még nem láttam koppintani, szintén 100%-ban német, saját tervezés stb. Készül belőle a "pad" verzió is, de megjelenésről nincs info. Elég lassúak, sokat tesztelnek mielőtt piacra dobnak bármit. Az incredimittet egy éven keresztül nyúzták. Nem közösködnek senkivel, nem címkéznek át másoknak saját terméket, nem nyomulnak a közösségi médiában. Csak, ha tényleg van mondanivalójuk, akkor jön egy-egy fb bejegyzés. Kínában elvi okokból sem gyártatnak, pedig üzletileg jobban járnának valószínű. Nagyon tetszik a hozzáállásuk, ehhez az egész témához. Nem egy tipikus mai elvtelen kapzsi cég.

    Volt magyar forgalmazója a márkának pár éve, egy nagyon normális srác hozta be őket, volt weboldal minden, de sajnos ahogy bejött ez a járványos időszak és a korlátozások, úgy tűnt el vagy tűntek el (asszem ketten csinálták) ők is. Mentek volna autós találkozókra is, kezdték volna kicsit promózni a dolgot, de ezekből se lett semmi.

    Itthonról talán a Gyeon legújabb kesztyűjét venném a Smoothie Evo-t. Az lehet hasonló minőség. Bár én jobban kedvelem ezeket a pad verziókat, mint a kesztyű formát.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák