Új hozzászólás Aktív témák

  • Hellas

    senior tag

    válasz RP1980 #39879 üzenetére

    Na megvolt ma a nagytakarítás, alig élek... :DDD Csak nyárfa, vagy akácfa alatt tudok parkolni, amiről hetek óta hullik a dzsuva, szóval nem volt egyszerű...

    1.: A Green Star tetszik! 1:10-ben áttakarítottam vele az ajtó zsanérokat és környéküket. Szépen levitte (de nem érintésmentesen.) Gumikat is szépen letakarította, itt egy kép, ahogy dolgozik:

    A fáról lehullott rátapadt virágszirmokkal és mocsokkal a motortér egyes részeinél és a csomagtérnél is szépen elbánt.

    2.: Gyeon Bug & Grime.: Háááát.... bogár nem nagyon volt, a fa nedveket szántam neki, de egyelőre csalódás, nem csinált semmit...

    3.: Gentle Snow Foam: Szintén csalódás, nem kicsi. Végül 100 ml ment 900 ml vízhez, ezt közben még megtoldottam 20 ml-vel, de nem lett jobb...eddig Wolf Yellow Snow-m volt egyszer, hát kb ugyanezt tudta az is. Illetve a Prelix volt ami keményebb habot adott. Bár lehet gyenge a magasnyomású, egy Nilfisk 120 Bar-os géppel csináltam, lehet gyenge neki. Samponnak viszont kiváló, nagyon jól habzott. Itt egy video, ezt ahogy felfújtam arra az oldalra rögtön indítottam, és látszik, hogy azonnal folyik is le.

    [link]

    4.: Sonax BSD-t most először használtam 1:1-ben hígítva, nagyon fura volt vele így dolgozni. :Y Remélem ért is valamit, nem nagyon lehetett elkenni.

    Üvegekre már nem volt időm és erőm, csak kívülről, de itt a végeredmény:

Új hozzászólás Aktív témák