Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    Topikgazda

    válasz MPowerPH #30698 üzenetére

    Sajnálattal olvasom és nem akarok azzal jönni, de szóltam mindenkinek, hogy könnyen lehet belőle csalódás. Ekkora összegeket csakis garancia mellett érdemes kiadni, egyébként ott a Fusso, ami ugyanolyan vízlepergetést nyújt 6-8 hónapon át és egy tégelyből lekened 30x az autót.

    Segítek átnézni a buktatókat, de nem tudom miről van szó. Ez lenne a termék, amit kinéztél?

    Ha ez az, akkor teljesen ismeretlen a számomra, nem lehet egy nagy név a piacon, most látom először. Ha jót szeretnél felrakatni, akkor Servfaces, Nanolex esetleg Ceramic Pro, vagy most nagyon nyomul a Kamikaze, de nem véletlen írom az első kettőt, nagyjából ez a sorrend a minőségben. Mindenképp olyan helyet válassz, ahol garancia mellett teszik fel, nem csak bebifláznak 2-5-KILENC :Y éveket.

    A 9H megint bullshit, felejtsd el ezt a parasztvakítást. Semmi köze a 9H-hoz, valamint a réteg vastagsága 2-3 mikron, szóval pont semmi ellen nem véd. Egy papírlap vastagsága pl 100mikron, csak hogy legyen mihez viszonyítanod. Arra jó a 2-3 mikron, hogy hajszál karcnál először az sérül, nem a lakk. A kerámia annak jó, akinek nincs lehetősége 6-8 havonta waxolni az autóját. :R

Új hozzászólás Aktív témák