Új hozzászólás Aktív témák

  • d4d

    tag

    Vikan kefékhez egy kis info.

    A fekete felni kefe a puhább! én ezt használom illetve sikerült rögtön, első használat közben megolvasztani a szálak végeit a forró féktárcsák közelében.. így durvább is lett sajnos, meg kicsit össze is kuszálta őket a nyélhez közelebbi részen. A hivatalos oldalon írják, hogy max 60°C os környezetben használható, míg a keményebb zöld/piros felnikefére 100°C van megadva, úgyhogy erre mindenki figyeljen. Alapból a kefék mellé semmilyen papír vagy egyéb dolog nem jött, még csomagolás sem volt.

    Itthoni forrás is van, az atlantichigienia foglalkozik Vikan kefékkel, ami nincs az oldalon azt is beszerezik, írni kell nekik. A fekete talán fent sincs, ennek ellenére általában mindig van nekik 1-2db. A postaköltség vidékre kicsit húzós, pestre viszont 990ft (saját maguk hozzák ki, nem futárral küldik). Én még belefértem a kedvezőbb postaköltségbe, azért a plusz kb 8-10km-ért amennyire a bp-i városhatár van, nem számoltak fel többet.

    Van valakinek tippje arra hogy az autót állandóan összemászkáló macskát vagy nyestet(?) hogy lehetne leszoktatni erről a jó szokásáról? Lemosom az autót erre másnap reggelre a tető, szélvédő, motorháztető össze van mászkálva.. egyszer elkapom kiterem a nyakát. Ponyván kívül mindenféle megoldás érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    elemlampa.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák