Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz Typhoon47 #15701 üzenetére
Ezzel megfogtal. Nem emlekszem....vagy 1 ev gari volt vagy 2, de akkor helyesbitek 2,5-3 evre....a lenyegen nem valtoztat, botranyosan keveszer lett vele lemosva 2 kocsink. Ennyi volt a hasznalata. Telre meg viztelenitve a kazan mellett pihent, mert ugye "hogy jart a rokonsag is, vigyazzunk ra". Ugyan ugy jartunk mi is. A fel kanna kärcher sampon nem fogyott el amit hozza vettünk.
-
Sera26
aktív tag
válasz Declare #15700 üzenetére
A Bosch azért csak Bosch, bár a Karcher-re is azt hittem, hogy a név azért kötelez és belépőszinten is elfogadható.
Bevallom, azért 50-60 ezret nem szívesen szánok erre a projektre, mert tényleg azt autóhoz kéne csak.
Belépő Makitákkal van valakinek tapasztalata? Ott csábító a 3 év gari. -
Laca1212
őstag
Tescoban most vasárnap 40%-al olcsóbb lesz a B&D PW 1300TD. Érdemes foglalkozni vele, vagy játékszer kategória?
[ Szerkesztve ]
-
HuTi.HUN
tag
válasz Laca1212 #15706 üzenetére
Nekem van egy és meg vagyok vele elégedve. Nem sokat vártam tőle, nem is tűnik túl komoly szerkezetnek, de tavaly heti rendszerességgel használtam és semmi hibája.
-A tisztítószer adagoló nem csinál valami komoly habot.
-Rövid a csöve.
-Nincs kereke.
-És a hasonló árú mosókkal járó hiányosságok.Ilyen áron szerintem együtt lehet élni vele, ha valaki nem akar sokat költeni és tényleg csak hobbi célra, egy kocsihoz kell.
-
veterán
válasz Sera26 #15698 üzenetére
2006-ban vettem egy nagyon hobby-kategóriás, 15 000 Ft-os Kärchert, full alapkivitel, még működik. Persze messze van egy benzinkuti nagynyomásútól.
Szerk, asszem K2.xx
Autó mellett teraszt, lábazatot, garázsajtót mosok vele. Ha elromlana, ugyanezt venném ismét csak 15-ért.[ Szerkesztve ]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.Első lámpára milyen lakk spray-t ajánlanátok.Esetleg egy Budapesti hely linkje is jól jönne. Köszi.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
Laca1212
őstag
Mit érdemes kenni egy még gyári, jó állapotban lévő bőrkormányra kenni, hogy olyan is maradjon?
-
vmk
tag
Urak!
Ha megrepedezik a festés az autón, egyre több helyen, azzal mit lehet tenni?
Pár helyen már dobja le magáról a festéket a gittelés, 1-3cm-es darabokban.
Attól tartok, hogy ha kijavíttatnám, máshol megint előjönne (sőt, biztos...). -
::Trunks::
senior tag
Sziasztok. Tiszta retek az összes üvegem, olyan, mintha zsíros lenne. Ablaktisztítóztam, de semmi. Megnéztem már nitroval is hátha ráment a festékköd, semmi. Ablaktisztítózás után is kb. tudok rá írni. Szörnyű. Ötlet?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Ace owner
addikt
-
atti1848
senior tag
Auto polirozáshoz meg ugy egyebkent is, fúró jó hozzá ha nincs polirozogépem?
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
törölt tag
válasz atti1848 #15741 üzenetére
hacsak nem ilyen
De ezzel is necces.Voltam egyszer a makitánál mikor polírgépek után koslattam és nagyon ezt akarták rám sózni.Érdekes a visszintes fellületen még oké de amikor neked kell tartani és nyomni az már nagyon fárasztó volt.Kapható hozzá minden plusz cucc furófejtől kezdve a talpakig.Maradtam a metabo polírozógépnél.
-
MunezXBK
nagyúr
Van 2 flakon SRP-m, az egyik olyan lett, mint a csapvíz. Megromlott vagy mi a tosz?
-
runner 125
nagyúr
válasz MunezXBK #15747 üzenetére
Rázd fel.
Meglepődtem múltkor én is, a garázsban tartok minden ilyet, de nincs fűtve, csak szigetelve. A pár fokos téli hőmérséklet lehet megcsípte egy kicsit. Felráztam jól, és újra krémes lett."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
atti1848
senior tag
válasz agent_k #15749 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy az Einhell nem a legmegbizhatóbb, de tény ,h. kezdetnek ez is megtenné. Még annyi, hogy akkor mindenféle képen állitható fordulatszámos kell ugye?
Nekem csak azért kellene, mert valamikor nyár elején, minden évben végigmennék a kocsin, hogy jobban nézzen ki.Nem pénzkerestre akarom használni.
Köszönöm.06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Hardcore café
- Wuthering Waves
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Dolce Gusto
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.