Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Wuthering Waves
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Üdv!
Az új tévénken csak optikai kimenet van. A hangszóró jackes. Tudtok ajánlani átalakítót a tévéhez korrekt áron? Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz denesdr #16144 üzenetére
Van egy analóg kimenettel is rendelkező Edifier R1280DB hangfalam is, csak a 2 hangfal közötti kábel (mely csiptetős) túl rövid, illetve az analóg kábel is. Lehet olcsóbb lenne ahhoz vennék hosszabb kábeleket, mint egy 10k Ft-os DAC-ot vegyek. Jól gondolom?
Ha igen hol vegyek ilyen kábelt meg analóg kábelből hosszabbat?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
Sziasztok!
Pár hete beírtam, hogy vettünk egy TV-t, melyen csak optikai analóg kimenet van.
Van egy jackes hangfalam és van egy optikai kábeles hangfalam. Vettem utóbbihoz hosszabb kábeleket, így össze tudtam kötni vele a Tv-t. Viszont kiderült, hogy a hangerő állítása nem fog menni a TV távirányítójával sajnos. Ehhez valami LG kompatibilis optikai hangfal kellene, melyet inkább kihagyok.
Az Oled Tv topicban egyik fórumtárs egy Arc audio extractort ajánlott. Tehát a Tv Arc HDMI portjára kell kötni a kütyüt, a kütyübe pedig bedugni az optikai kábelt és elvileg fogja tudni kezelni a hangfal hangerejét a távirányító. Ez erre jó lehet? Ha nem, akkor Aliról tudtok másikat linkelni vagy itthon 10k Ft áron?
Másik megoldásként esetleg a régi jackes hangfalat gondoltam. Ahhoz is egy ilyen kütyü kellene vagy ahhoz más? Tehát az optikai kimenetes TV-re rádugnám a jackes hangfalamat és irányítani szeretném a hangerejét a TV távirányítójáról. Köszi!Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz SZIGMA #16432 üzenetére
Igen én is ezt olvastam. Megrendelem és visszarakom a jackes hangfalat. A hang bemenetnél az Arcot kell szerintem kiválasztani. Így a Tv hangszórói elvileg némák lesznek.
-
Land
veterán
Sziasztok!
Bt audio receivert szeretnék venni az autómhoz. Jó topicban érdeklődöm?
Az autóban 8 hangfal van + 1 mélynyomó.
RCA-ra dugnám rá a Bt kütyüt. Amiket találtam azok sztereo chipesek:
Qualcomm QCC3031
Ezzel szerelt eszköz: [link]
CSR8675
Ezzel szerelt eszköz: [link]
Esetleg márkásabb vonalról egy Fiio. Ezeket elvileg RCA-jack kábellel tudnám rákötni.
FiiO BTR3K Bluetooth DAC: DAC: 2 x AK4377A , Bluetooth: CSR8675
FiiO BTR5 2021 Bluetooth DAC: AC: ES9219C * 2 , USB: XMOS XUF208 , Bluetooth: CSR8675Létezik olyan BT audio chip, mely meg tudja szólaltatni az összes hangfalat és a mélynyomót is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen széket vegyek?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.