Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz dgyuri0123 #9282 üzenetére

    Én folyamatosan azt mondom, hogy egyrészt nem tidom, ki járt jobban a saját rendszerével, azaz ki kapott jobb hangot, másrészt nem is érdekel, mert ez nem verseny. Mindenki a saját rendszerét építi a saját pénzéből s a leglényegesebb, hogy Ő legyen megelégedve.
    Nekem az audio pc is eg, ugyan olyan választás minőség szempontjából, mint egy Pio vagy egy Linn.
    Hifi eszköz hifizéshez. Ezt sokan támadták és támadják, nekem ezzel lett bajom s van is, erre mondtam, hogy meg kell hallgatni, utána lehet mondani rá vala.it.
    Ezt a pc-t is hallgatta már más előttem és elismerően szólt (akinek tapasztalatád rögtön vitattad is, amit nem értek, mert elég sokat beszélt már itt is tapasztalatairól), ár érték arányát is vitattad hallatlanul, pedig nem egymilliós tétel, s van másfél millióért is asztali dacmentes forrás, audio pc meg van akár 8 millióért is, mégis ez a 600 ezer a rengeteg és eltapsolt pénz.
    Én nem nagyon szapultam eddig sem a Pioneert, ezután sem fogom, más utakon járunk. Tök jó lenne egymás útját elismerni s örülni annak, aki nem a soundbarokat zörgeti, alig van hifista az országban, én párezerre, max pár tízezerre tenném a számukat, ebből az a pár, aki ide téved s meglátja ezt az ócsárlást és fennkölt hangnemet, vissza se néz ide.
    Én is oda meg vissza vagyok a rendszeremért. Úgy hiszem, tapaizo is. Haraso, kammerer, fapaci is. Sorolhatnám. Elmondjuk, hogy jó a rendazerünk s nem lihegünk közben, hogy de xar a tiéd meet annyiból olyat de olyat vehettél volna...
    Tele a hócipőm, megmondom őszintén, hogy kényelmesen elmondták nekem, hogy a pc xar és kész, elbaxtad a pénzed mert a pc egy xar és az sose leaz audio hifi, mert pc és annyiért kocsit forrást dacot anyám3.14csáját vehettem volna, miközben senki nem hallotta, hogy miért varázslatos számomra nyamvadt 600 ezerért. Nem tartom se szakmainak, se barátságosnak se semmilyennek. A tuning hasonló megítélésű, pedig gondolnám, hogy az lenne a normális, ha végre elhinnénk a másiknak, amit Ő MONDD a saját rendszeréről. Ha én oda megyek valakihez és meghallgatom a rendszerét, akkor s csakis akkor gondolnám azt, hogy valóban érdemben nyilatkozhatok a rendszeréről.
    Örülj a remdszerednek, én is ezt teszem (ismétlem, nem győzködöm magam arról hogy jó, hanem folyamatosan hallgatnám, mikor csak időm és lehetőségem engedi, ellentétben az állításoddal), én elhiszem Neked és Tapaizonak is, hogy a Pio jó, egésszen addig, amíg nem lesz alkalmam meghallgatni, aztán pedig tudni fogom a valóságot a Pioneerről a saját szemszögemből, addig viszont engedtessék meg, hogy a saját rendszerem tartsam legalább a Pioneerel egy minőségűnek, meghallgatás után majd eldől, mennyire nyúltam mellé, s akkor örülni fogok, hogy neked jóval kevesebből sikerült jobbat szerezned.
    Én örülök, hogy neked számodra jó rendszered van, legyen ez kölcsönös mindenkinek mindenki felé. Tiszteljük már meg végre egymást annyival, hogy számunkra hallatlan, tapasztalatlan dolgokban nem kételkedünk egymás élményeiben. Ha van valami tapasztalatunk, akkor ok...addig viszont ócska szapulás szaga van az egésznek, nem több.
    Ez nem csak neked szól, hanem másoknak is, amblock. Ilyen szintű öntömjénezést mások felé letaposással nem tapasztaltam még semmilyen másik fórumban sem.
    Anno kammerernek felvetettem egy ötletet, hogy de jó lenne olyan blog, ahol az ember leírhatná a hifis élményeit, tapasztalatait, és ahol mások szintén megtehetnék ezt, leírhatnák egy eg, tapasztalásukat, csokorba kötve. Abban maradtunk, hogy ezt meg tudjuk tenni egy új topikban is, tudunk beszélgetni.
    Nem sokat látok ebből, sőt, máglyán égetve érzem magam a különc utam miatt, holott itt a szalonban akartam volna egy virtuális hifiszoba jelleget, mintha ott ülnénk egymásnál.
    Ehelyett átjött a másik topikból egy jóadag pocskondiázás, s a beszámolók elmerülnek a mocsokban...vagy éppen meg sem születnek már, logikai és elvi síkon hazuttolások csodás egyvelege burjánzik minimális tapasztalással megfűszerezve.
    Nem fejtegetem tovább, tudnám írni pár órán át, hibás ott vagyok, hogy felveszem időről időre a kesztyűt azokkal, akik a sajátjukat magasztalják, és közben éreztetik másokkal, hogy ha nem ezt az itat, iranyt választják, akkor hu... Itt vagyok hibás, nagyon. Kár szólnom, csak hitvita kerekedik belőle.
    Igyekszem kerülni majd ezt, megpróbálok úgy fórumozni ezután itt, ahogy ezt a topikot elképzeltem, blogszerűen leírom a tapasztalataim, a hotvitákat meg felháborodásokat meg átlapozom, hátha valaki egy új élményéről ír, egy új zenéről, ami elvarázsolta, vagy egy régi kedvenc zenéjéről, amit újra hallgatott egy módosítás miatt, stb.
    Mindenkinek további jó fórumozást.

Új hozzászólás Aktív témák