Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
chibo
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy asus 3850et 256mb.Ha húzom a karit akár egy kicsit is rögtön idle hőfok 60 fölött van terheléskor 76-77 fok.Normális ez? Bírja hosszútávon?Ha nem húzom akkor idle 50-55 fok és terhelve 70 fok.A ventiszabályzás riva tunerrel belőttem.70 foknál már 100% megy bár az elég hangos.Vegyek rá esetleg egy másik hűtőt?(vf 700)
köszi -
chibo
csendes tag
Azt szeretném kérdezni ha az asus 3850 melegszik nagyon sajnos(76 fok terhelve) és nem szeretném rajta lecserélni a gyári hűtőt mert akkor ugrik a gari.Lehet e megoldás 1 +hűtő a házba?Ha igen akkor milyet érdemes venni ami halk és jól hűt és jó lenne ha szabályozható lenne.
köszi -
chibo
csendes tag
Nincs vmi tippetek hogy miért nem tudom att vel és rivával sem szabályozni a forulatszámot.Vf 700 hűtő 3850 kari.4 eres csatiba dugom a 3 eres vf 700at.A furcsa hogy speedfannal engedi csak ott nem lehet megfelelő szabályokat lehet beállítani.Próbáltam más csatiba dugni az alaplaon ami 3 eres volt ott meg 100% pörög és egyáltalán nem engedi még speedfannal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android szakmai topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest