Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boboka
tag
válasz AccessDenny #9397 üzenetére
Ez annyira merész hogy moderálva is lesz
-
Dj Dekko!
őstag
Nekem 8800 GTX en volt egy a Venti Bár azt semmi se tudta lehűteni.
Viszont Majdnem kiszakította az alaplapból a kártyát a cooler! Hr03 plus + 12cm venti... Csak hogy én ezt a venti kombót 15 ezeré vettem anno, és hát csalódtam benne ugyan is jó hogy ha talán 5 fokkal hűvösebb lett a 8800 -asom.
Persze egy 55 nanos kártyát meg egy 90 nanos kártyát nem szabad összehasonlítani hűtés terén sem.(#9395) Shuki
.: Hát azért valamelyik tud darálni... Nekem Sapphire Radeon Ref. van és annyira nem vészes a hanghatása...(#9393) Satis.: Tápegység avagy kábelezés, én utána járnák ezeknek is.
[ Szerkesztve ]
-
Boboka
tag
válasz AccessDenny #9399 üzenetére
Jó lehet nem lesz modolva. De én azért a linket ajánlanám mert akkor ha mindeki ilyen hszt ír tele lesznek az oldalak hamar.
De szintem nem rossz csak rögzíts masszívan nehogy baj legyen. Hőfokkal nem lesz gond Még egy kis vmoddingot is elbírna úgy mint az enyém... csak tudnám hogyan kell...[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
nem rossz megoldás ,de sztem a hr3 gt bordájára kéne venti, nem oda a gpura illeszkedö felülethez, mert ott az nem igen segitt semmit.
AdamX3-codegen alá még egy p3-ast konfigot sem tennék
[ Szerkesztve ]
-
AccessDenny
csendes tag
Na sztem ma, ha felkeltem, mer most megyek aludni, ráhúzok a HR03plus tetejére két paraszt 8 centis ventit, meg ragasztok bordákat a ramokra, meg amire kellhet, aztán felpasztázom, és kezdődhet a tesztelgetés.
Az ocz xtc coolerem meg kifúrom egy helyen, hogy beférjen, mert pont az egyik hőcső(leghátsó) vége lóg bele. -
AccessDenny
csendes tag
válasz AccessDenny #9472 üzenetére
Na véglegesítettem a 4850-em hűtését, egy régi tönkrement 7900GT-ről átalakítottam hozzá a memóriahűtőket.
Az első mérések szerint a szobámba 29-30 fokon áll meg terheletlenül (a szobám 20 fokos lehet) 650/2000@750/2400-on. Most próbáltam, kb fél óra cod4 után 41-42 fokos. kéne vaéami kis fesz emelés vagy ilyesmi -
Bluegene
addikt
válasz AccessDenny #9538 üzenetére
szép
írhatnál a logoutra
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
birozoli7800
senior tag
Minden elismerés, nagyon jó lett!
-
addikt
válasz AccessDenny #9540 üzenetére
Ügyes vagy
Sajna a 4850-et egyáltalán nem lehet szoftveresen feszültség emelésre bírni."Aki ad,az nyer"
-
dangerzone
addikt
Igen brutálisan néz ki!
Grat! -
Bluegene
addikt
válasz AccessDenny #9540 üzenetére
nem, menj a logout.hu-ra
és jobboldalt felül van egy olyan menüpont h ÍRNI SZERETNÉK
onnan sztem menni fog, beállítod mikor jelenjen meg a cikk(akár több napra előre), addig formázhatod alakíthatod
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Stirbi
addikt
hmhm, azért ez már nem akármi
-
MaSzKa
senior tag
-
kriszbon
őstag
Őőőő hát ez valami brutálisan néz ki és nagyon tetszik! Kimondottan ötletes megoldás a gyári hűtő felhasználása is, és hát le a kalappal!
Ha ezt én beraknám a házamba nem is látszana az alaplap, már ha beférne egyáltalán.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Brumi˘
addikt
válasz AccessDenny #9547 üzenetére
Pencil mod jo dolog, csak óvatosan vele, mert a sapphire dual slot karija alapba magasabb feszen megy mint a referencia (ill ami nekem volt az magasabb feszen ment). Volt mind a 2 félém és vmodolva is voltak, de a végeredmény mind2-nél 800-as gpu és 2300 körüli memo lett.
-
AccessDenny
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választát. A pencil vmoddal kapcsolatban megy pü, logoutra meg sztem elkezdek írni, úgyis csomószor barkácsolok mindenféle érdekeset.
-
Brumi˘
addikt
válasz AccessDenny #9615 üzenetére
A drop mod a gáz. Jó lenne el is olvasni amit írok, ha nehéz akkor 2x esetleg 3x is...
Az nálad nem lesz parás.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest