Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boboka
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy a minap vettem egy gainward 4870 512mb golden sample kártyát scythe hűtéssel egy kollégától. A kérdésem az lenne hogy szoftveresen lehet egy kis plusz feszt adni neki hogy vigye mondjuk a 900at?? (800on szépen durúzsol csak ugye a telhetetlenség...
-
Boboka
tag
válasz AccessDenny #9397 üzenetére
Ez annyira merész hogy moderálva is lesz
-
Boboka
tag
válasz AccessDenny #9399 üzenetére
Jó lehet nem lesz modolva. De én azért a linket ajánlanám mert akkor ha mindeki ilyen hszt ír tele lesznek az oldalak hamar.
De szintem nem rossz csak rögzíts masszívan nehogy baj legyen. Hőfokkal nem lesz gond Még egy kis vmoddingot is elbírna úgy mint az enyém... csak tudnám hogyan kell...[ Szerkesztve ]
-
Boboka
tag
válasz Dj Dekko! #9411 üzenetére
Köszönöm a választ. De nem megy sehogy sem... (rivatuner plugin, sima rivatuner vmoddolo,voltagefactory...) egyzserűen szintem nem támogatja... pedig egy 950 jó lenne
Valaki esteleg segítene... hogy a 4870 gainward golden sample 512mbos kártyát lehet vmoddolni software-esen vagy nem ??
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Boboka
tag
válasz Dj Dekko! #9411 üzenetére
Nah bejön most már az ATT. Nvidia csere volt atira és nem akart bejönni de egy reinstall megoldotta Bejött a menü meg minden. De amikor akarok neki egy kis feszt adni pl 1,3 at be is írja fainul. Csak ,ahogy megadom és beállítanám egyből visszaveszi... (monduk be is írja hogy unsafe amiko 1,3at adok meg) Szinted mi lehet az oka??
Köszi a linket most tudtam reinstall után csak használni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek