Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz thomgrande #9555 üzenetére

    Igen, pontosan úgy van , ahogy gondolod, a megrendelő tervezte ilyen méretűre, és anyagvastagságúra az ágyat.
    Az , hogy van aki szerint a domino tette szükségessé a túlméretezést, az két részről is óriási tévedés: egyrészt, pont ez miatt az ágy miatt vettem a dominot, tehát az ágy "szülte" a dominót, és nem fordítva.
    A másik, meg a domino használata egyáltalán nem kívánná a túlméretezést, sőt ha abból indulunk ki, hogy ugye a domino az szart sem ér, (és csak a hiszékeny emberek gyors lehúzására való :DDD) , akkor ha nagyobb tömegű terhet kell tartania, attól csak még gyengébb lesz a kötés. Tehát a hozzá nem értés párosul az okoskodással, elég rossz párosítás. :)
    Savanyú a szőlő, az a nagy helyzet, de ettől még valójában nagyon finom. :)

    Thyeby csodálom a türelmed, magyarázol, de szerintem felesleges. Ez már "el van döntve", hogy a domino a magyar nyomor okozója, meg persze minden professzionális megoldás, ellenben a kézzel barkácsolt szörnyszülött gépekkel. Nem, nem nézem le, akik ilyen gépekkel kénytelenek dolgozni, de az enyhén szólva is nevetséges, ha ideológiát gyártunk ahhoz, hogy a kényszerű színvonal, az miért is jó nekünk, és aki ebből próbál felfelé kitörni, az egy megvezetett ökör.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák