Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Webistvan #7091 üzenetére

    Fiókja válogatja.
    Ez az előre felszerelős dolog fut is egy olcsóbb megoldáskor, amikor gyakorlatilag a fióknak két előlapja kerekedik. Ítt van egy általam csavareffektusnak keresztelt jelenség: A fogantyúhoz pont pászoló méretű csavart adnak egybecsomagolva. Viszont az nem süllyesztett fejű, márpedig ilyen esetben el kell tüntetni a síkból a csavar fejét. Elfűrészelni nem jó, mert akkor nehezen kap bele, no meg babrás lenne 40-60 csavart méretre nyesni, lereszelgetni.
    Ma már nem vállalok ilyen munkákat, de amikor sokat csináltam, volt nálam egy doboznyi minden elképzelhető méretből. Ilyen fejjel, olyan fejjel. Ha valamelyik pont pászolt, akkor simán ment a dolog. Ha nem, akkor Kerestem rövidebb D fejű csavart, és a fafúróra feltéve egy határológyűrűt, azzal süllyesztettem.
    De ez a megoldás csak a tucatbútoroknál belefér (és én egy idő után arra jutottam, h tucatbútorral nem lehet pénzt keresni), ám egy igazi fióknak csak egy előlapja van. Akkor viszont fel sem merül ez a csavareffektus.

    Ja, és van egy átka is ennek az eldugott csavar dolognak:
    A gyerekek szeretik a fiókgombokat tekergetni. Babrás ismét meghúzni. Ha valahova kihívtak, hogy nézzem meg, mert forog a gomb, akkor leszedtem, és hangyapuca szilikont kentem a gombra felcsavarozás előtt, h az megkötés után már ne tudjon elfordulni.

    [ Szerkesztve ]

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák