Új hozzászólás Aktív témák

  • pacman_123

    tag

    válasz szinimini #59923 üzenetére

    "Harmadik,h ezt tervezek venni még ,h normálisan betudjam állítani a gérvágót,m egyenlőre nem megy vele a vágás rendesen. Egy keretet akarok össze állítani vele, és a 45°-os illesztések, hát nem szépek...."

    Valami itt nem kerek nekem ebben a történetben. Keretek, 45 fokos illesztés, döntésre reagáló (!) digi szögmérővel akarod a 45 fokot beállítani .. .akkor ezek szerint te a keret 45 fokos végét döntéssel vágod? Nem vízszintes forgatással? A fentiekből csak erre tudok következtetni. És ha így van, a kérdésem: miért? :)

    Ha százszámra nem is, de pár tucat keretet már csináltam az biztos. Ráadásul ugyanolyan gérvágóm van mint neked, egy jó 72 fogas Pilana lappal. Pár példa: "ledes" keretek. Nagyon nagy hibát én sosem tapasztaltam illesztésnél, ha ránagyítasz a keretekre, a sarkaikra: te találsz?

    De eszembe nem jutna döntéssel vágnia 45 fokot.

    Igaz, 1x be kellett lőni rendesen a Metabot. Szóval ha döntve vágod a 45 fokot -> szerintem ne tedd - ha csak az a keret nem egy nagyon "mély" keret, amit függőlegesen nem tud átvágni a KGS 254. Felengeded a az ütközőt tartó csavarokat, odateszel egy rendes (!) és pontos (!) derékszöget a lap meg a vezető közé, csavarokat meghúz - nem bonyolult ez :)

    Egy pár példaképet betehetnél arról, nálad mit jelent a nem pontos illesztés.

    [ Szerkesztve ]

    Hobbista fanyűvő - https://tinyurl.com/AndrasPazar - https://www.youtube.com/@AndrasPazar

Új hozzászólás Aktív témák