Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Hunyus #35234 üzenetére

    Nekem van egy ilyen DH 330-asom, elégedett vagyok vele. (Csak hátul, a vokálban kapott helyt - ritkán használom, mert van komolyabb.)

    Ha nem dolgozol vele 10 cm szélességig max 1mm, fölötte max 0,5mm fogásmélységgel (mert ő tud 3mm-t is leforgácsolni egy lépésben), és kiütöd az amúgy is kieső göcsöket (ezek a göcsök szeretik kicsorbítani az élt - nekem a matemó 300-as kombigyalumat szó szerint szétrobbantotta egy körömnyi göcsös darab az anyagvégen) akkor élethosszig ki fog szolgálni ez a gép szerintem. Gyantás anyagnál használj sikosítót, hogy ne a gumihengert radíroztasd, mert annak drága a pótlása!
    Egyébként gyakorlatilag bármelyiket választod, egyik sem barkács célokra készült - jól tűrik a frontharcot. Talán a DeWalt ellen szólok annyit, hogy bár az a legszebb lyány a faluban, tapasztalatom a DeWalttal, hogy igen döcögős esetenként az alkatrészellátás, olykor meg nincs is semmilyen. Többi gépnél sem leányálom a szervizelés, de fogjuk rá, hogy legalább van valamilyen.
    Az ilyen Zipper, meg tecsógazdaságos vastagolókhoz gyakorlatilag semmi sincs. Az első széthullásig mennek, aztán irány a bolt újat venni. Te már előrelátóan nem ezt a kategóriát céloztad meg. ;)

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák