Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz aurartus #22522 üzenetére

    Perszehogy létezik.

    Élelmiszerek csomagolására csak �olyan anyagok használhatók, amelyekből rendeltetésszerű felhasználás során egészségre ártalmas mennyiségben nem kerülnek át anyagok az élelmiszerekbe� továbbá �az átkerült anyagok nem okozzák az élelmiszer kedvezőtlen elváltozását, biológiai értékének romlását.� Élelmiszerek csomagolására csak e célra engedélyezett csomagolóanyag használható, aminek részletes szabályait a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai (18) (19) (20) rögzítik. Nincs minden élelmiszer csomagolására alkalmas csomagolóanyag, engedélyt az élelmiszerek egyes csoportjaira lehet kapni.

    A főnöködnek álmából ébresztve is fújnia kell a Magyar Élelmiszerkönyvet, ha komolyan gondolja a vállalkozását. Ebbe én soha nem ástam bele magam, bár megvallom, kellett volna, mert egykor magam is gyártottam bonbont és szaloncukrot.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák