Új hozzászólás Aktív témák

  • Longeye

    tag

    válasz thyeby #2112 üzenetére

    Hali!

    Ne legyen bűntudatod! Éppen a vezetékek miatt kellett a léc. Minden elektromos vezeték + a TV + hálózat + telefon + riasztó a tetőn így halad össze-vissza a gerendákon keresztül bukdácsolva. A bramac lécekkel is alig tudtam elrendezni, hogy a léc ne kerüljön a vezetékre. Esküszöm, mintha élnének! Egyik helyen elrendeztem, másik helyen visszabújtak a léc alá.
    Nem fogom rögzíteni sem szöggel, sem csavarral, mert megtartja magát a saját súlyánál fogva. 4m-es deszkáknak már van annyi súlyuk szerintem. Másrészt meg még nincs bevezetve hozzánk semmi (gazdasági válság :F ), úgyhogy néhol biztosan meg kell bontani majd és így egyszerűbb.
    A fóliával viszont elgondolkodtattál, mert tényleg nagy a por a padlástérben, s mivel ezt már korábban is tapasztaltam - ahogy írtad - maszkban dolgozom. Részben ezért is gondoltam, hogy nikecelt vágok a gerendák közé, de azt írtátok az nem jó.
    Azt hittem, ha simán ledeszkázom, akkor majd az jobban felfogja a port, de most elbizonytalanodtam. Lehet érdemes lenne lefóliázni, csak nem tudom az jó-e. Régebben utánanéztem ennek a szigetelésnek és azt írta róla az Ezermester egyik száma, hogy ennek szellőznie kell.
    Ha lefóliázom, de a fóliát meg néhol be kell likasztani, akkor meg ugyanott tartok, mint most.
    Munka mellett csak lassan haladok, még csak a harmada készült el a padlózásnak. Ha van valami jó ötletetek kérlek szóljatok, mert akkor azt még meg tudom csinálni. Most még ki tudom javítani, mert nem sok minden van a padon és a lerakott részt sem nehéz felszedni.

    Szóval csak ne legyen senkinek se lelkiismeretfurdalása, mert eddig nagyon is sokat segítettetek és sok hálával tartozom nektek...köszönet érte :C

    Padfeljáró: Most lehet a Paraktikerben kapni 15.000,- körül padfeljárót 110x60 cm-es. Ennél már csak 5 cm -t kellene lecsalni valahogy. Ma megnézem, s ha nem jó, akkor marad a csináltatás (Szilárddal...ha van ideje ;) ) Ezzel semmiképpen sem akarok kontárkodni, mert nem szeretném ha egy óvatlan pillanatban a nyakunkba hullana a létra.

    További szép napot mindenkinek!

    /* Egy lelkes kontár */

Új hozzászólás Aktív témák