Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz #22145024 #18060 üzenetére

    Itt eleg nagy kompresszor van a cégnél, de sokszor a lefujato pisztoly vizipisztolyként funkcionál. Konkrétan vizpermetet okád magábol a levegövel. Pedig egy elég nagy rendszer. És föleg nyáron a huvösebb napokon. Most télen nem jellemzö.
    Az otthoni kis Einhell kompresszoromra tettem egy olaj és vizleválasztot, ez megoldott minden olaj és vizproblémát a fujásnál. Az a jo, ha a leválaszto minél közelebb van a pisztolyhoz. És ha lehet, a leválaszto és a pisztoly közötti tömlöt ne vedd le, mert belemegy a pára a csöbe. Az a tömlö rész mindig maradjon zárva ha lehet. Mert egy kis idö kell, amig kitisztul. Föleg fedöfestésnél/lakkozásnál fontos ez, mondanom se kell.
    A háztartási porszivoval nekem csak az a bajom volt, hogy külön be/ki kellett kapcsolgatni.
    A Lidl-es porszivo már teljesen jo volt, mert az automata volt. Néha lehet kapni 20 ezer Ft környékén. Itt most épp a jövö héten lesz 70 €-ért.
    A mühelyben van egy uj ETS 150/3 ÉS VAN EGY 10 éves Rotex. Meg nekem van egy saját 2 éves Rotexem, a privát melokhoz azt használom, nem a cégest, mert ez jobb. A céges eléggé odavan, de lehet hogy csak tányért kellene cserélni rajta, de amugy is kényelmesebb az én gépem, mert a rotáciosbol excenterbe kapcsolás sokkal gyorsabb és kényelmesebb.

Új hozzászólás Aktív témák