Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thyeby

    őstag

    válasz Speciali #13962 üzenetére

    Értem az álláspontodat, és meg is értem.
    Azt hiszem, abba a hibába estem, hogy magamból indultam ki, és kifelejtettem azt az előnyt, hogy nagyon jó nexusban vagyok a helyi kisgépszervizzel. Maximálisan bízunk egymásban, szintehogy baráti a viszony. Persze, tudom, hogy így könnyű.
    Csapágycserekor két dolog tudja megakasztani az embert. Kell megfelelő méretű csapágylehúzó, valamint némely szénkefét körülményes visszatenni, ha ki kell alóla húzni a forgórészt. És mint írtam, fontos dolog a csapágyat pontosan addig visszatolni, ahol az eredeti volt.
    Nem ijesztésképpen, de az SKF szaküzletben éppúgy lehúzhatnak valami kínai xarral, mint bárhol máshol. Alulfizetett alkalmazottak megtalálják a módot, miként kerülhet több a zsebbe - ez mindenhol éppúgy igaz, mint a szervizekben. Előny, hogy ebbe a márkába bele van ütve a neve. Érdemes ellenőrizni még a boltban.

    Tehát leghamarabb is bontsd meg a gépet, akkor már látszani fog, hogyan tovább. Lehet, hogy egyszerűen lehúzható, kiüthető a csapágy - habár egy kézi gyalut elég helytakarékosan konstruálnak meg ahhoz, hogy ez ne így legyen.

    Több fa van, mint asztalos!

Új hozzászólás Aktív témák